Szervál kérdése:
Mondanátok pár farkasos könyvet? Lécci
Figyelt kérdés
Most van szünet nekünk,és szeretnék addig olvasni pár könyvet.Lehetőleg farkasosat...Eddig csak egyet találtam ami igazán érdekelne,és az a Fehér Agyar volt...Nem tudtok valami izgalmas,jó könyvet mondani?köszii2011. ápr. 18. 21:13
1/12 anonim válasza:
Erik Ziman: Farkasok
David L. Mech: A sarki farkas
J. Goldenlane: Farkastesvér
Werewolf: The Apocalypse
A sarki farkas - igaz történetek
Antonín Bajaja: Farkasszem
2/12 A kérdező kommentje:
És ezek jó könyvek?Izgalmasak?
2011. ápr. 18. 21:43
3/12 anonim válasza:
Jack Londontól nem csak a Fehér Agyar nagyon jó, hanem A vadon szava is. Mindenképp olvasd el, kutyás-farkasos, hasonlít a Fehér Agyarra.
4/12 anonim válasza:
Szerintem jó könyvek, bár én elfogult vagyok mert mindent szeretek ami farkasos. :) Nekem a Sarki farkas és a Farkastestvér a kedvencem. Mondjuk a Farkastestvér vérfarkasos, fantasy de jó kis könyv volt.
5/12 anonim válasza:
egy vérfarkas szupermodell naplója - imádtam, kár , hogy meghalt az írója mielőtt kiadta volna a folytatását
shiver- borzongás ez is nagyon király volt
7/12 anonim válasza:
Andrea Cremer: Nightshade - Az őrzők
8/12 anonim válasza:
Patricia Briggs: Megszólít a hold
9/12 anonim válasza:
Mireille Calmel: A farkasok bálja - Az elátkozott szoba
Mireille Calmel: A farkasok bálja - Isabeau bosszúja
10/12 A kérdező kommentje:
Köszii <3
2011. ápr. 24. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!