Stephenie Meyer: Eclipse, Breaking down, Midnight sun könyveket le lehet valahol tölteni magyar fordításban?
Nem lehet még. Max csak pár fejezetet.
A linkeket én írtam :P Ahogy meg lesz a következő rész belinkelem ide.
Hello!
Én nem a kérdésedre szeretnék válaszolni, hanem kérni szeretnék valamit. Ha nem lenne számodra nagy gond, akkor elküldenéd nekem is az Eclipse fordítást, és ha meg van akkor a New Moont is? tudom, hogy nag kérés, de nem tudom megvárni míg a könyvespolcokra kerül. Előre is köszönöm! =)
(tina1203@vipmail.hu az e-mail címem)
Hello, en is kiolvastam mar az elso 2 konyvet es ha elkuldene nekem valaki magyar forditasban az folyatatast nagyon megkoszonnem, :)
az email cimem: nomyka90@yahoo.com
Sziasztok!
A Twilight megvan nekem könyvben. A New Moon magyarul fanok által lefordítva. A hármas viszont csak angolul, ezért arra szeretném megkérni azt, akinek megvan magyarul a harmadik könyv, legyen szíves küldje el nekem.
Nagyon megköszönném!
E-mail címem: csanyi.diana@citromail.hu
Sziasztok! Ha lehetne én is szeretném megkapni az Eclipse fordítását ^^ Lassan elvonási tüneteim lesznek :D Köszi :)
email: angelofvampire@gmail.com
Hello!
Az első két könyvet én is elolvastam,nagyon tetszett, és a 3-kat is elkezdtem angolul, de nagyon lassan haladok vele.Szóval ha nem jelentene nagy gondot, nekem is el tudná küldeni valaki az eclipse fordítását?
Ezer köszönet érte.
-email címem:katrin3@citromail.hu
Itt a NEW MOON: *****
Itt az ECLIPS: *****
Mind a kettő csomagolt.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Sziasztok!!
Valaki eltudja nekem küldeni a Twilight saga részeit magyarul? Bármennyit is tud, nagyon hálás lennék!!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!