Jelenleg írok egy könyvet, amit szeretnék is kiadni, de nincs rá pénzem. Van olyan kiadó, ahol teljesen ingyen kiadnak egy könyvet?
Szerintem próbálkozz. :)
Ha befejezted a könyved, akkor küldd tovább minél több kiadónak, írj hozzá egy 'csalogató' ajánlást, és az is jól jön, ha vannak néhányan, akik támogatnak mindebben. :)
Egy 27 éves lány nem rég adatta ki a könyvét (úgy tudom teljesen ingyen), mert a kiadó látott benne fantáziát, és nem utolsósorban a netes írásai lévén rengeteg rajongóra tett szert. :)
Ne add fel. :)
Persze. De nem ismeretlenek műveit.
Általában szoktak novella pályázatokat hirdetni, vannak írói "klubok", stb. Így lehet ismertségre szert tenni.
Vagy ott az első példája, amikor valaki a netes írásaival rajongó tábort generál, és felfigyelnek rá.
Köszönöm a válaszokat!
Az jó, ha elindítok egy blogot? Abban leírnék néhány jó kis novellát, mivel már van pár. Jó ötlet?
Köszi!
Könyvmolyképző Kiadó.
- első válaszoló voltam -
01:26, ezek a pályázatok egytől egyig SZAROK, kalap szamócát nem ér egyik se. Kedvencem, amikor meghatározzák, hogy 20 oldalnál pl. nem lehet több a mű.
Stephen King ezen könnyesre röhögte volna magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!