Olvasta valaki Lakatos Leventétől a Barbibébit?
Szia! Én elolvastam, ugyanúgy vártam, mint te. Egy kicsit csalódtam, főleg az elején, el sem akartam olvasni, de utána meggyőztem magam, hogy ha vmár megvettem, el is olvasom. Nem annyira szörnyő, mint ahogy beharangoztak, sőt, néhol, ezész érdekes, nem volt unalmas az olvasás. Egy ilyen stílusú könyvet is el kell olvasni. Nekem 2 dolog nem tetszett. Az egyik a káromkodások, de ez még tűrhető, a második, amit zószerintem kihagyhatott volna, azok a szexjelenetek pontos leírása... Én 16 éves vagy, de, mivel Barbee, az énekes is hírdette a könyvet, szerintem sok kisebb lány is megveszi... És nem hiszem, hogy egy 13 éves azt akarja olvasni, hogy a főszereplő lányt Alex, hogy tölti ki, meg milyen ütemben mozgott benne, és a többit nem is mondtam. Mondjuk nem a kedvenc könyvem, de annyira nem is vészes... A végét nyitva hagyta, és nem igazán jöttem rá, hogy akkor ki a gyilkos... Mert a fiúk szerint az 57, de Barbi szerint nem az...
Egyszer elolvasható, volt ennél rosszabb könyv is a kezemben. Gondoltam leírom véleményem, hiszen minden fórumon, és itt is a könyvről olyanok írnak véleményt, akik el sem olvasták, csak mindenki leszarozza, ezért ők is ezt teszik...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!