Valaki unja még rajtam kívül a GTA V Onlinet?
Játszottam vele pár órát, nem tudom milyen szinten vagyok, még 10 alatt. Most vettem garázst, és igazából eltelt azóta lassan 2 hét. Nem érzek motivációt arra, hogy tovább játsszak a játékkal. Kicsit unalmasnak érzem, vagy nem látom sok értelmét. A küldetések nehezek, mert ha valaki elhal a csapatban, akkor kész, lehet elölről kezdeni az egészet. És amikor a harmadik este telik azzal, hogy megakarom csinálni Lamar első küldetését, de valaki állandóan meghal, akkor az már idegesítő tud lenni. Igazából mi a célja az onlinenak? Ökörködés?
Sok ember nagy kedvence az online, megannyi gameplay videó van youtubeon, hogy mennyire élvezik meg milyen jó meg stb. Azt érzem, hogy rengeteg sok órát kell beleölnöm abba, hogy én is ilyen jól érezzem magam. De nekem erre nincs időm, hogy hetek teljenek el azzal, hogy megvegyek egy ingatlant.
Persze jöhet válasznak, hogy akkor ne játssz vele, csak 15.000 Ft kifizetése után ez lehet erős válasz.
Remélem lesz single player DLC, mint a GTA IV esetében is volt kettő, mert szerintem ez hosszú távon nem jó, hogy az online kap nagy figyelmet. Most is jött motoros DLC, meg "Tron" DLC, de bah, mit kezdjek vele.
Igen, tény, hogy egyedül játszottam vele eddig, és nincs egy ismerős sem online. Valószínű ismerősökkel más lenne egy küldetés is. Tegnap megint megpróbáltam a második küldetést ( Slow and Low ), de ez ismét kezd hasonlítani az elsőhöz, hogy soha nem lehet megcsinálni, mert vagy én bénázom el, vagy a csapattárs, de valaki tuti.
A SAMP is jó volt, igen, játszottam azzal is szépen. Töredékét lehetett csinálni, mint a GTA IV / V Onlineban, de mégis jobban élveztem.
Egyelőre csalódás az online. A feladatok túl nehezek, sokat tölt a játék, a community meg eléggé ergya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!