Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ezek szerint megéri megvennem...

Ezek szerint megéri megvennem a WoWot?

Figyelt kérdés
2 éve Tauri WoWon játszom de már nagyon unom.Az egyik legjobb haverom aki Taurin játszott most átment eredetire és így még unalmassabb,mert ő volt az egyetlen ismerősöm Taurin.Most mivel le van árazva meg tudnám venni mert van annyi pénzem,de 18 éves vagyok és a szüleim ezt eléggé ellenzik hogy játékra költsek,pedig a saját pénzem.Meg nem is tudom valójában hogy megéri e megvenni.Most ott lenne a haverom akivel tudnék eredetizni meg neki pár haverja,szóval lenne kivel játszanom,csak attól tartok ha megveszem vagy gyors megunom vagy túl kocka leszek tőle.Taurin anno nagyon szerettem játszani és gondolom eredeti fényévekkel jobb nála.Viszont ha megvenném a játékot a havídíjat csak játékban tudnám megvenni 60 kgoldért mert a zsebem már nem bírná a havidíjat.És így mennyi lenne 60k goldot kifarmolni? Megéri úgy játszani hogy egyfolytába farmoljak a tokenre?
2015. nov. 29. 19:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én megvettem, 3 hónap múlva ott hagytam. A Draenor kieg miatt nagy hulladék, 10 éves pisisek agyi szintjére lett butítva az egész.

Persze ha akarod hajrá, de van havidíj is, arról ne feledkezz meg.

2015. nov. 29. 19:42
 2/12 A kérdező kommentje:
Azt mondom hogy a havídíjas tokent ah ba venném meg 60k goldért,és hogy úgy megéri e?
2015. nov. 29. 19:44
 3/12 anonim ***** válasza:
Sajnos +1 az elsőre. Draenort egyszer végig lehet vinni a fővonalát, mert érdekes, de az endgame része mocsok unalmas.
2015. nov. 29. 19:44
 4/12 A kérdező kommentje:
És ha már 2 évig birtam Taurin lehetséges lenne hogyy eredetit megunnám gyors?
2015. nov. 29. 19:48
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem biztos. 60k goldot kifarmolni kezdőként sok lenne, mivel először is fel kell építened a garrisonod fullra ami + gold költség. Kb 2hónap alatt tudod összeszedni ha szerencsédvan, és ha nem gearelődsz hanemfarmolsz.
2015. nov. 29. 20:09
 6/12 anonim ***** válasza:
kezdjük ott ahhoz hogy 50k-t kiszedj tokenre kell minimum 5 100as karakter + fullos garrisonok nekik, az már alaphangon fejlesztéssel mindennel 150k arany (ha nem több). És akkor még nem cuccoltál, nem húztál craftot stb.
2015. nov. 29. 20:14
 7/12 anonim ***** válasza:
Ugyan... egy karakterrel lefarmolok heti 60-80k-t simán. Firelands 25hc solo 10k-t ad kompletten. :D
2015. nov. 29. 20:17
 8/12 anonim ***** válasza:
na de ahhoz olyan szett is kell :D
2015. nov. 29. 20:28
 9/12 A kérdező kommentje:
Szóval akkor mégis maradjak a Taurinál? vagy esetleg tudtok ajánlani más tört szervert? Havídíjat sajna egyáltalán nem tudnám kifizetni
2015. nov. 29. 20:42
 10/12 anonim ***** válasza:
Akkor már az ötlet is rossz volt ha nincs pénzed havidíjra. Amúgy 705ös gearben lazán solozod az összes catás vagy az alatti raidet, és mocsok jó goldforrás. Kb napi 1 óra farmolássan kiszedsz 30k-t hetente. + a garrison...
2015. nov. 29. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!