Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Skyrim! Van ilyen mod?

Skyrim! Van ilyen mod?

Figyelt kérdés

Olyan modot keresnék amivel át bírom állítani a fegyverek sebzését, a páncélok védő értékét. Kerestem már nexus-on de nem találtam.

Nem azért akarom buherálni hogy egy ütés legyen egy sárkány kinyírása, hanem mert az erősebb fegyverek nem néznek ki olyan jól, vagy mert a deadrikus fegyverek ilyen kis sebzéssel nem érnek semmit. Köszi

#Skyrim #mod #deadrikus
2014. máj. 29. 15:51
 1/4 anonim válasza:
Ilyen modot nem, de próbáltad már encsantolni, alchemizni? Alchemivel tudsz olyan potit csinálni amivel jobb fegyvert tudsz kovácsolni. Ha ez megvan, van olyan poti amivel jobb az encs. igy elég jó kis buffot tudsz rakni a cuccokra.
2014. máj. 29. 15:56
 2/4 anonim válasza:
Sőt, tudsz asszem olyan armor itemeket készteni encs vagy alch segtségével ami ezeket buffolja. Tehát +15%-al jobb fegyvert késztesz ha késztés közben az a kesztyű rajtad van.
2014. máj. 29. 15:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Persze ezekről tudok. Én úgy értettem hogy teszem azt, az északi kard jobban tetszik mint a deadrikus kard, és így állítani a sebzését. Azért az eddigi válaszokat köszönöm.
2014. máj. 30. 14:55
 4/4 anonim válasza:
Estleg megcseréled a skineket, azt hiszem van ilyen mod amivel ezeket tudod babrálni.
2014. máj. 31. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!