Mit kell csinálni a GTA 5-ben hogy tovább adja a küldetést? Már egy jó ideje semmi tenni való nincs, csak állandóan a getaway-t írja, ha kocsiba ülök.
Figyelt kérdés
2013. okt. 26. 23:19
1/16 anonim válasza:
Leírja hogy egy kocsit kell szerezned, ami megfelel a "gatewaynek" és le kell parkolnod valahol, majd felhívnod Franklint v Trevort de ott a hely megadáas miatt hívd (mark location), ne a közös buli miatt (hang out)
Egyébként figyeled a sztorit vagy mindig tovább nyomod? Mert utóbbi esetben eléggé unalmas/nehézkesek a küldetések/tennivalók.
2/16 A kérdező kommentje:
"Leírja hogy egy kocsit kell szerezned, ami megfelel a "gatewaynek" és le kell parkolnod valahol, majd felhívnod Franklint v Trevort de ott a hely megadáas miatt hívd (mark location), ne a közös buli miatt (hang out)"
Köszönöm az eddigieket, de az a helyzet, hogy nekem nem ad be más opciót ha telefonálok a kocsiból, csak a hang out lehetőséget.
2013. okt. 27. 00:14
3/16 anonim válasza:
előbb valami jó helyre dugd el a kocsit, ne az út közepéről próbáld hívni. egyébként ha olyan helyen állsz meg a kocsival ami megfelelő akkor ki is írja.
4/16 A kérdező kommentje:
Ok. Megpróbálom. Köszönöm,
2013. okt. 27. 13:31
5/16 A kérdező kommentje:
Sikerült, köszönöm még egyszer.!:)
2013. okt. 27. 13:35
6/16 Riko 50 válasza:
Heló ojan kérdésem lene hogy a géta 57 - 58 küldet ésbe mit kel csinàlni????
7/16 fegyver ferenc válasza:
És milyen kocsi felel meg?Gatewaynek?Köszi.
8/16 anonim válasza:
Gateway kocsi az egy menekülő jármű, én ps3on játszom és nálam elfogadott egy tuningolt autót is. Szerezz egy 4 ajtósat, fel is tuningolhatod hogy gyorsabban meglógj, mielőtt elvinnéd a menekülő kocsidat a rejtekhelyére, tegyél rá golyóálló gumikat a kocsira..az mindig jó ha van, azt lövik a rendőrök rendesen.
9/16 anonim válasza:
Köszönöm mindenkinek mert nálam is bevált köszi!
10/16 anonim válasza:
Időközben írta nekem ezt a getaway-t, de nem figyeltem rá, most meg elfogytak a küldetések de már ezt nem írja egyik kocsinál sem..mit csináljak hogy tovább tudjam vinni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!