XBOX ONE vagy PS4?
Jelen állás szerint nagyon könnyű a döntés: PS4.
Csak a kőkemény Xbox fanboyok választanák a One-t. Jelen generációban azért nehezebb volt eldönteni, hogy melyik a jobb konzol, de eddig a next gen nagyon egyöntetűnek tűnik.
#5 én majd jövő hónapban veszek PS3-t xD
egyébként a válasz PS4
Nekem eddig mindig PC-m volt és az is marad még néhány hónapig... azonban ha most is vennék konzolt akkor PS3-mat vennék Kinecttel. Végig néztem az egész "Reveal-t" és miután lement az utolsó CoD-os videó azt mondtam, hogy "ez mi a fene volt?" és egyből a PS4-nek adtam a győzelmet.
Annyira jó lenne ha ők is kiadnának valami fasza mozgásérzékelős kütyüt (felőlem lehet a move továbbfejlesztett változata is).
Én így fogok cselekedni, és talán akkor normális konzolt tudok venni:
- E3-as csillogtatások megtekintése, elolvasása
- megjelenés előtti hivatalos összes információ elolvasása
- megjelenés után 1 hónappal megnézek jó pár youtube-os videót ahol hibákat jelez a gép, meg egy csomó tesztet elolvasok
- remélhetőleg a karifa alatt pedig ott fog lenni életem első konzolkütyüje :)
Szép napot! :)
És kedves kérdező te leszel az utolsó is aki kérdezi mert egyértelműen ps4. Amúgy oszt most ray vagy hogy te vagy az első??? :DDDD Amúgy nekem nem tetszik az MS használt játékokhoz való állása...
Amúgy #7: Te hülye vagy? PS3-hoz hogy a jó istenben veszel kinectet????
#8 nyilván Move-ra gondolt
egyébként amit eddig hallottam az Xbox One használt játékos dologról, hát nem indít valami jól az MS
Azt hiszem ezt még baromira nem lehet eldönteni. Mind a két konzol bemutatója siralmas volt. Annyi volt a különbség hogy az XBOX-ot megmutatták hogy milyen lesz és kész. Ez majd akkor lesz egyértelműen eldönthető amikor piacra fogják dobni.
A másik pedig az hogy általában az emberek exkluzív játékok alapján döntenek hogy milyen konzol legyen. Tehát egy Halo-s, Gears of Wars-os, Forza-s az életben nem fog venni PS-t, míg egy Metal Gear Solid-os, Grand Tourismo-s, Go of War-os sem fog venni Xbox-ot. (nekem pont az a bajom hogy a Metal Gear Solid és a Halo is nagy kedvenceim)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!