Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek a Metin2-ről?

Mi a véleményetek a Metin2-ről?

Figyelt kérdés

2013. máj. 16. 20:24
 1/5 janee277 ***** válasza:
62%

A legrosszabb játék a világon - röviden.

Ha egy kicsit ecsetelni akarom,akkor gagyi grafika,szar játékélmény,folyamatosan nyomod a spacet és istenkirály vagy,minden 10 éves ezt játssza ÉS ennek fejében még van annyi bőr a különböző "privát" szerverek készítőinek (nem mellesleg ezeket már a wownál is perelték) hogy még azzal is lehúznak,hogy nem lehetsz a legjobb ha nem fizetsz.

BÁRMIT csinálsz az összes "SÉ"-s emberke akiknek van pénze,vesznek,azt nem lehet őket legyőzni.

Egyéb kérdés?

2013. máj. 16. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:
59%
Gates of Andaronnal együtt a 2 legrosszabb mmorpg.
2013. máj. 16. 20:35
 3/5 anonim ***** válasza:

#1: Lehet elfogult vagyok, mert 3 éve játszok GF szerveren, de szerintem jó játék, és nem csak 10 évesek játszák, én is 20+ vagyok. Oké a grafikája rossz, vannak jobb, szebb grafikájúak ez tény, DE nézdd a jó oldalát: kicsi a gépigénye. Egy MMO játék, egy csapatjáték, egy harci játék egyben. Vannak céhek (klánok) háborúzhattok egymás ellen (war), vagy közösen fejlődhettek vagy akármi, ezáltal sok embert ismerhetsz meg neten keresztül. Ne a privát szerverekről vonj le következtetést... Mennyél sima alap GF szerverre, ott azért megnézném mit produkálsz és mennyire jutsz egyedül, mivel a fejlődés nehéz benn, de pont ez a jó: kihívás. A privát szervereket gyorsan megunod és semmire sem jók, ellentétben ezzel ahol Te magad szenvedsz meg a cuccokért, szintért. Nem kell feltétlen SÉ (pénz (Ft)), mivel piacon is meg tudod venni a tárgyakat, ami kell.

Csak space-t kell nyomni? El vagy tévedve barátom. Megnézném micsinálnál PVP-ben vagy lélekbarlang2-ben... Kell a potit nyomni, a skilleket, irányítani, stb. Nem oylan egyszerű az, mint vadkutyákat ölni Lv1-en... Mennyél fel Lv 90 fölé és majd megtudod milyen az igazi metin2, de amíg Lv 30at sem tudod elérni GF szerveren, és csak privát szerveren tudsz boldogulni, addig szerintem ne szóldd le ezt a játékot.

Szóval összességében jó játék, de ha metin2vel akarsz játszani akkor ne privát szerverre menny, hanem GF szerverre, a www.metin2.hu-ra. De készülj fel hogy nehéz lesz, nagy erő, kitartás és akarat kell majd.

2013. júl. 16. 08:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem egy rossz játék 9-10-11 éves fejjel. Én kiskoromban a metinen nőttem fel de mára már rég abbahagytam.

Mivel közel egy 11-éves Japán cég által alkotta játékról van szó ne nagyon várjunk el csodákat.

Grafika:Közepes (2004-es játékokhoz képest)

Gépigény:pofon egyszerű semmi extra nem kell hozzá,ma már egy telefon is elviszi

Telepítés:kb 5-perc alatt letölti az egészet

Történet:tudtommal nincs története vagy,ha van is nagyon elvont

Játékmenet:nem túl akciódús annyit mondanék,hogy labilis,mivel vannak olyan részei a játéknak,ahol nagyon élvezed a másiknál pedig szarrá unod magadat.

Játék Cél:Nincs sok,fejlődj fel a max szintre és légy top 1.

Játékosok:Sajnos rengeteg a csaló,hazug,becstelen játékos itt mindenki csak magára gondol ne is számítsatok másra.

GM-ek:Inaktívak,sosincsenek fent még,ha szükséged is van rájuk nem nagyon vesznek figyelembe,ha meglopnak az sem túlzottan érdekli őket. A GM-ek itt csak úgy "vannak".

Kasztok:Nem túl színes a választási lehetőség. 4 db kaszt van különböző nemekből és kész.

PVP:Nem túl izgalmas a képesség effektek sem valami figyelemfelkeltőek csak színes fények villognak a fegyvered végén vagy jönnek ki belőle.

Viszont a játék nagy előnye,hogy ingyenes és TeamSpeaken haverokkal nagyon jókat lehet játszani.

Maga a játék nem lenne rossz,ha 10-évvel később jelent volna meg. A játék szerintem nagyon egyszerű pl egy league of legends-hez képest,hamar monotonná is válik,a fejlődés a SPACE BAR nyomogatása körül forog,a táj,pályák sem valami izgalmasak csak van a fű vannak a fák meg az ég és a mobok össze vissza kiba.szva egy mezőre,a tárgyak árnyékai,elhelyezkedései is logikátlanok,sok épületen,fán csak simán át lehet menni és úgy az egész nekem sántít.

Én mikor először kezdtem el metinezni a ninját választottam. Én naív azt hittem,hogy majd a ninja olyan asszasszinos és feltudok mászni mindenhová fára,sziklákra és tudok majd azokon ugrálni meg onnan lőni erre?! Hamar kiderült,hogy se ugrani se mászni nem lehet a játékban csak ütni meg mozogni. Innen is látszik,hogy rohadt primitív az egész játék nem nagy csoda,hogy ingyenes,amint írtam a másik játékosokra egyszerűen egy marék földet nem lehet rábízni,mert már lopják el tőled a GM-ek meg lószart nem tesznek ez ellen sokszor nem is válaszolnak,a pályák unalmasak,grafikailag hányás az egész a kamerát is mindig állítgatni kell és a játékban összesen talán 6 gombot használsz. Space,egér,w,a,s,d.

Azt is írtam,hogy a kasztokból is hiányos a játék főleg,hogy ugrani sem lehet. Én még olyan játékról nem hallottam,ahol ne lehetne ugrani. PL:Ninjával gondolnám én bárhová fel lehet mászni erre egy meredekebb dombra lehetetlenség. A sámán is mint nagy mágus összesen annyit tud varázsolni mint egy harcos nem,hogy repülni vagy átváltozni tudna,csak lövögetni lehet a legyezőjéből azt kész. A harcos sem,hogy harcos és feltudna mondjuk emelni tárgyakat és eldobni őket vagy akármi csak jó nagyokat tud ütni és ennyi.

Meg,amit az ilyen mmo-ban utálok ezek a virtuális fizetőeszközök,ami nélkül egy nulla vagy. Bármennyire is hajtasz meg fejlődsz meg ölsz mindig vannak ilyen pénzes emberek,akik állandóan ezzel a sárkányérmével pillanatok alatt megvesznek minden cuccot,ami más ember számára meg amúgy elérhetetlen. És akkor kérdezed ez miért éri meg? Erre költsek,mikor ingyen is meg tudom szerezni?! Nagy szart tudod! Nekem a sima metinnel éveket kellett játszanom,hogy 35-ös szintre feltudjak fejlődni,ami idő alatt szert tettem egy +3-as kardra,ami ráadásul sza.rt sem ért és ami az ilyen sés embereknek 1 kattintás lett volna megszerezni.

Végül az öcsém karakterjét valami hü.lye gyerek feltörte és ellopta az én karakteremet pedig velem nem közölt és alátámasztatlan okokból bannolták a játékból.

Na mindegy a játék alapötlete nem rossz csak hát a gyakorlati kivitelezés nem ért el nagy sikereket ezeken felül én mégis évekig el tudtam játszani vele de így visszagondolva csak az időmet pazaroltam.

2014. dec. 22. 22:56
 5/5 anonim ***** válasza:

#4: Sok dolgot írtál ami igaz, de vitatkoznék 1-2 dologgal.

"Játék Cél:Nincs sok,fejlődj fel a max szintre és légy top 1."

Van más cél is, +9es cuccok, P skillek, és igen, legyél top1. De ezek csak egyéni célok... Ha belépsz egy normális céhbe (klánba) akkor annak is lehetnek céljai, közös célok. pl. kék sárkány leölése, céhwarok megnyerése.

"Játékosok:Sajnos rengeteg a csaló,hazug,becstelen játékos itt mindenki csak magára gondol ne is számítsatok másra."

Szerintem minden játékban vannak csalók és gerinctelen emberek, nem csak a metin2-be. Kár ezt felhozni. Vannak benn rendes játékosok is, akikre igenis lehet számítani.

"GM-ek:Inaktívak,sosincsenek fent még,ha szükséged is van rájuk nem nagyon vesznek figyelembe,ha meglopnak az sem túlzottan érdekli őket. A GM-ek itt csak úgy "vannak"."

Való igaz nem sűrűn látsz GM-et, de ha baj van, írni kell Supportra (jegyrendszerbe) és egyből válaszolnak. ha meglopnak, akkor is oda kell írni nekik. Te írtál nekik oda a lopás után?

"Kasztok:Nem túl színes a választási lehetőség. 4 db kaszt van különböző nemekből és kész."

Már 5 kaszt van... Nemrég tették be a "Vérfarkas" kasztot. Szerintem bőven elég ennyi kaszt.

"Bármennyire is hajtasz meg fejlődsz meg ölsz mindig vannak ilyen pénzes emberek,akik állandóan ezzel a sárkányérmével pillanatok alatt megvesznek minden cuccot,ami más ember számára meg amúgy elérhetetlen."

Ez így van, de aki nem SÉ-zik, aki nem költ pénzt a játékra, az ne tűzzön ki maga elé olyan célokat. Ennyi. Kisebb célokat kell szem előtt tartani, és nem azokat, amik SÉ nélkül elérhetetlenek. Nagyon sok dolog árát ki lehet farmolni, +9es cucokat, 5 optos cuccokat... Nyílván nem top1-es cuccokat, de egy közepes kategóriát ki lehet, el lehet érni.

2014. dec. 23. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!