Xbox360 slime-em van. Ki van flashalva, és nagyon szeretem így, de szeretnék multyzni. Ha kivan flashalva, de veszek xbox Live-ot és megvan nekem EREDETIBE a Cod5, akkor azon tudnék multyzni anélkül, hogy le bannolnának és tönkre menne a flash?
2013. márc. 12. 10:35
1/8 anonim válasza:
Nem előbb-utóbb bann lesz a vége+aLive-ra ha felmész egyből frissíteni fog a gép anélkül nem is enged fel a Flash-t mindenképp kiüti a gépről.
Szóval ez az amit el kell dönteni vagy multi vagy pedig okosítás a kettő együtt nem megy.
2013. márc. 12. 12:33
2/8 anonim válasza:
Nem lehet
2013. márc. 12. 13:36
3/8 A kérdező kommentje:
értem. hát köszönöm! Pedig azt hallotam, ha EREDETI játkkal játszol Live-n azt lehet...Mert az lenne alogikus is, aki nem eredeti hanem másolt és úgy multyzik azt bannolják... na mind1 hát köszi! :)
2013. márc. 12. 19:58
4/8 anonim válasza:
Ez eddig oké is lenne de mivel másolt játékot is betettél a konzolba. így a gép televan annak a kódjával. tehát már így könnyen kilövik a Live-ról
2013. márc. 12. 22:14
5/8 A kérdező kommentje:
értem, hát köszönöm szépen a válaszokat! De szeretnék multyzni, akkor nem tudom hogy tudnám megoldani?! :)
2013. márc. 13. 14:41
6/8 anonim válasza:
A lényeg nem csak a játékot ellenőrzik hanem a gépet is.
A flash előtt lemezre kellett volna írni az eredeti firmware-t így egyszerűbben visszalehetett volna állítani a gépet az eredeti állapotába.Így ki tudják +pénzért olvasni a gépből az eredeti firmware-t és azt visszatelepíteni a meghajtóra utána már lehet is multizni félelem nélkül+előtte nem árt leformázni a HDD-t amiatt amit előttem is írtak hogy a sok nem eredeti adat ne kerüljön szem elé.Ezért kell megvárni egy gépnél még lejár a garacia és közben kipróbálni a Live-ot és a multis részét a játékoknak.Utána még mindig okosíthatod a gépedet de ezzel pont a lényegét ölöd meg kimaradsz minden közösségi dologból multi-ból játék demók-ból stb...
2013. márc. 13. 15:10
7/8 anonim válasza:
Persze ha nem RGH-s
2013. márc. 13. 17:38
8/8 A kérdező kommentje:
Értem! Köszönöm szépen! :), De most meg gépügyileg szeretnék segítséget kérni: Cod2 akarom feltenni, s amikor daemon tools-ba berakom, akkor kiír olyat hogy, Kompatibilitás segéd és ott lehet választani: Hiba keresése interneten, Program futtatása, Mégse... És amikor rámegyek hogy program futtatás kijön valamien Accres violin vagy micsoda hiba, meg hogy a függvénytár nincs regisztrálva. Egyébként Windows 7 em van, nagyon megköszönöm ha EBBE is tudtok segíteni?! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!