Melyik championt vegyem meg LoL-ba?
Figyelt kérdés
Nemtudom h milyen championt vegyem lol-ba. Inkább távharc championt szeretnék de lehet h Rengart vagy Kha'zix-ot veszem csak nemtom melyik a jobb. Pls írjátok meg! :)2013. jan. 26. 22:57
1/4 anonim válasza:
Nos, ezt neked kell tudnod. Szerintem a Rengar nagyon jó champion, ha szereted a közelharcot. Kha'zix inkább olyan, ami távolságtartóbb. Én személy szerint nem csalódtam Rengarban... Szerintem nagyon jó champion. Azt vedd meg, amelyik szimpatikusabb. :)
2/4 A kérdező kommentje:
Hát igen, a kiírás után gondolgoztam és arra jutottam h Rengart veszem meg :)
2013. jan. 26. 23:13
3/4 anonim válasza:
Rengár egy szar énis megvettem de azzal az egy karival nem tudok játszani nem tudok jó statot csinálni vele nekem nehéz lehet neked menne ezért inkább Khazixot javaslom
4/4 anonim válasza:
Szia.En megvettem Rengart aki nekem a kedvenc champem,amit oszinten bevallok neked az az h Rengar nagyon papir champion csak akk eros ha ferocity-je max-on van es double Q,amugy osszecsukjak a kiscicat mint a.....Apszolute nem bantam meg h megvettem mert nan csipazom a macskat! Most viszont 2 nap mulva khazixot fogom megvenni es azzal kezdem el PVP karrierem.
Sajnos Rengar nagyon papir,ferocity nelkul nem eros,de ha egy kicsit tankosra gyurjak akk odabsz!
En szimpatia alapjan dontottem.Most johet khazix!
Ha van kedved nyomhatjuk ts en ha 16 ev felett vagy,en nordicon jatszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!