Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » PS1 vs PS2 vs PS3 vs XBOX vs...

PS1 vs PS2 vs PS3 vs XBOX vs XBOX360 vs Wii vs Wii U?

Figyelt kérdés
ne írjátok azt hogy PC

2012. nov. 26. 23:03
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:

PS3 minden tekintetben .

Oda adják ki a legtöbb játékot + ingyenes a multi.

2012. nov. 26. 23:23
 2/35 anonim ***** válasza:

Wii!

Ha játszani akarsz és nem grafikázol,akkor mindegyik régebbi konzol is jó! Na de:

Hardverileg a legjobb a ps3!

Ps3,360 csúcs grafika,Wii simán jó grafika!

Ps3,360 inkább hardcore,Wii casual inkább!

Ps2 a valaha volt egyik,hanem a legnépszerűbb játékkonzol,nem véletlen!

Én azt tudom tanácsolni!

Ha számít a csúcsgrafika,akkor: Ps3,Wii U,360.(Vagy Wii,de ott egy picit gyengébb)

Ha csak játszani akarsz,és nem akarsz sok pénzt rákölteni,akkor: Ps1,ps2,sima box.

Ha sok pénz ál rendelkezésedre,akkor Wii U!

Összegezve: Ha lövöldözni akarsz,és mai játékokkal gamelni,akkor ps3,360,ha barátibb játékokat szereted,akkor Wii! Persze Wii-re is van rengeteg akció játék,és ami a legjobb a Wii esetében,hogy pl: egy lövöldözős játéknál vehetsz hozzá pisztolyt,és úgy már kafa....

Szal szerintem Wii!

2012. nov. 26. 23:49
 3/35 anonim ***** válasza:
Szerintem meg 360at vegyél. Gondolom nem fogsz eredeti játékokat vásárolni újonnan 10-12 ezerért, 360-on meg a legegyszerűbb warezolni, igaz most a PS3-on is egész jó a helyzet (4.30 cfw).... Én Wii-t nem vennék, azt sokkal inkább gyerekeknek találták ki, és alig vannak arra a gépre jó játékok. A Nintendo a Snes óta szerintem csupa szart gyártott. Szóval PS3 vagy X360.
2012. nov. 27. 00:47
 4/35 anonim ***** válasza:

Wii

Nekem mindegyik volt de ez a legjobb.

Előnyök:

Élvezetes, könnyen felrakható játékok, olcsó, kicsi, egyszerűen nagyon jó.

Hátrányok:

Azért a grafika nem csúcsminőség de nekem mindegy mert olyan játékok vannak hozzá hogy beszärsz:D. Nincs olyan sok játék esetleg.

psnek, X boxnak meg pont inkább ez a kettő az előnye de a többi mint hátrány.

A lényeg szerintem a játékélmény. Azt meg egyértelműen a Wii viszi. Just Dance, F1, Donkey Kong 1,2, Super Mario Galaxy, Mario and Sonic at the olimpia:), Let's tap, rayman origins, Rayman raving rabbids, Rabbids go home, Ferrari challenge, mortal kombat, lövöldözős játékok zepterrel nagyon faják, wii play, sports, sport restort, party, music, play motion, captain america, cabela's, Phineas and ferb, cars 2, Puss in boots, dead rising, house of the dead 1,2,3, guitar hero gitárral is nagyon faja, rolling stone drum king, winter sports, továbbá rengeteg mortal kombathoz hasonló verekedős játék van és sok marios, sonicos játék. metroid prime, crash of the titans, create, epic mickey, trackmania, Calvin tuckers, mario kart ezek is nagyon jók.

2012. nov. 27. 01:20
 5/35 anonim ***** válasza:

Wii nem gyerekes,és sok jó játék van rá!!!

Nem mindenkinek jön be a killzone,god of war,CoD nevü játékok,vannak olyanok emberek is,akik mással is gamelnének!

A fiatalság jelentős része,ezért vesz ps3/360-at,mert nekik ezek a játékok kellenek...Wii-t meg általában nem azért vesznek,hogy csúcsgrafikás konzolon, lövöldözzenek...

A Wiinek amúgy jó a grafikája,nekem a grafikájával sincs bajom.....

Szal Wii

2012. nov. 27. 07:34
 6/35 anonim ***** válasza:

1. Xbox360

2. Ps3

3. Wii

4. Ps2

5. Ps1

Ha ezek megvannak, akkor szinte az összes játékkal tudsz játszani.

2012. nov. 27. 08:40
 7/35 DöGanyé válasza:

Üdv!

A Wii-t nem ismerem, szóval a PS és az Xbox között próbálok dönteni.

Ps1 remek kis konzol volt annak idején, ott inkább a szabályosság volt mindenütt, és kevesett lehetett párban játszani.

PS2 az, ahol sok játék van, ahol lehet ketten játszani, akár egymással, vagy egymás ellen. Rengeteg játék van rá, de kezd fogyni, mert a nagyobbak leszorítják.

PS3-ra jönnek az újabbak, szerencsére sokat nem változtattak rajta. Hozzá van a Movie, amit még nem ismerek. Ezzel már inkább mindőségi játékok mennek, a mosernkoriak.

Xbox az épp olyan, mint a PS2. Csak sokkal nagyobb a konzol.

Xbox 360 azon inkább Soloban tudol játszani. Versenyekben van legtöbb amivel ketten is lehet. Viszont ott a tárhely a lényeg már, a 250GB-os a tuti. Hozzá van a Kinect, amit akkor érdemes, ha nagy a TV és van elég hely a szobában. Az kiváló szórakozás a családnak.

Utóbbi időben azt hallottam, hogy a Kinect verte a Movie-t.

Az Xboxnál még az egy kicsit hátrány, hogy ha vezeték nélküli a joy, akkor rengetek elemet kell bele vásárolni, ha nincs akkumulátorod. De sokkal jobb, mert a másik szobából is működik.. :D

2012. nov. 27. 11:59
 8/35 anonim ***** válasza:
Xbox 360
2012. nov. 27. 15:47
 9/35 anonim ***** válasza:

túl sok az xbox fan.

PS3 jobb ha kérdésed van mért válaszolok.

Ezek közül Szerintem a ps1

ps2

ps3

mind a 3 van(ps1-volt) és meg vagyok vele elégedve.

2012. nov. 27. 18:29
 10/35 anonim ***** válasza:
a playstation maga a minőség. a többi már csak utánzat. szerintem ps3-at vegyél. move az meg olyan rá mint a wii
2012. nov. 27. 18:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!