Az Icohost nem jó. Katasztrofális az ügyfélszolgálat. Eddigi tapasztalataim alapján 3 pontot adok nekik 10es skálán. De most hogy látom, hogy ezt tegnap írtad, így már gondolom késő. De majd tapasztalod akkor te is.
2012. okt. 2. 14:50
2/8 A kérdező kommentje:
Csak az ügyfélszolgálattal volt baj? Mert én mar 2szer is írtam nekik és egyszer 20 perc mulva egyszer pedig 30perc mulva válaszoltak!
2012. okt. 2. 22:20
3/8 Nemnemésnem válasza:
Ó igen, ha veszel tőlük azonnal válaszolnak! De amint leáll a szervered akkor már el is búcsúzhatsz tőle. A mi szerverünk például már több mint 1 hete nem megy, nem válaszolnak, nem veszik fel a telefont, és ezzel most jelen pillanatban így áll vagy másik 10-20 szerver, pl a Babiloncraft is. Az elején velünk is kedvesek megértőek, segítőkészek voltak, és azonnal cselekedtek. Tudod gyors beszedik a pénzt, utána leszarnak.
2012. okt. 3. 07:48
4/8 Nemnemésnem válasza:
Bár előnyükre mondjam, amúgy nem volt laggos, a miénk legalábbis.
2012. okt. 3. 07:57
5/8 anonim válasza:
Abszolút felejtős, írom neked és mindenkinek aki esetleg még nem bukta el a pénzét, én nem béreltem tőlük soha én informatikusként dolgozom és volt szerencsém ahhoz a gyerekhez aki csinálja, most ez abból állt, hogy én raktam fel a gépeire a java -t mert ő erre nem volt képes, de cserébe az én nevemben fenyegette az embereket és engem is. Továbbá ment egy abuse report is a bérelt VPS üzemeltetőinek, mivel DOS támadást indított a szerverekről (ezért le is húzták), nem mellesleg azokról is amin éppen futottak MC szerverek. Support nincs. Számlát nem tud adni mivel nem cég, és a szabály sértései erősen súrolja a bűncselekmény fogalmát, te hát ha ezekből te kivétel vagy, az sem biztos, hogy garantálja a szervered biztos jövőjét.
2012. okt. 6. 20:19
6/8 anonim válasza:
Tapasztalat: Amikor fizetsz beszélnek veled , de csak addig ameddig át nem utaltad a pénzt kb. Első leállásnál buktad a szerveredet és a pénzedet is ha egyáltalán kapsz tőlük bármiféle szolgáltatást!
Amit weboldalon ígérnek azt hagyjuk mert nem tartják be.
Számla azt hiszem egyértelmű ,hogy nincs.
Telefont nem veszik fel skypeon sincsenek e-mailre nem válaszolnak.
Ha valakinek sok felesleges pénze van amit akár az ablakon is kidobna akkor a legjobb választás az icohost.
2012. okt. 6. 23:31
7/8 MeXx25 válasza:
Üdv,
Én annyit tudok mondani, hogy mi előtt valaki véleményt alkot előtte több embertől is érdeklődjön a szolgáltató minőségéről.
Több személy felkeresett bennünket, mint icohostingot, hogy nem támogatnánk-e multigaming csapatát. Mi nem zárkózunk el a támogatások elől. Így több csapatot is támogattunk kisebb nagyobb reklámért cserébe. Viszont voltak olyan csapatok akik nem tartották be a megállapodásunkat, így az általam futatott játékszerver szolgáltatást korlátoztam. A későbbiek folyamán törlésre került. Ezért azok a multigamingek akinek töröltük szervereit több fórum portálra írtak rólunk olyan dolgokat amivel tudják rontani hírnevünket. Köszönjük mindazoknak akik leszeretnék rombolni hírnevünket, mert nem kapott ingyen szervert. Úgy határoztunk többé nem lesz szponzoráció egy multigamingnek sem! A referenciánk közül válasz ki egy neked megfelelő IP címet és próbáld ki, hogy fut-e. Ha gondolod küldj egy email címet nekem és elküldök egy nagyobb ügyfél listát. Természetesen csak olyanok nevét akik engedélyezik, hogy kiadhassam email címét illetve teljes nevét, akár skype címét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!