Sims 2 hiba? (lent)
A telepítés sorrendje a következő:
01. The Sims 2 - Alapjáték
02. The Sims 2 - Egyetem
03. The Sims 2 - Éjszakák
04. The Sims 2 - Megnyitottunk - Vár az üzlet!
05. The Sims 2 - Házi kedvenc
06. The Sims 2 - Mesés díszletek - Cuccok
07. The Sims 2 - Csilli-villi - Cuccok
08. The Sims 2 - Karácsonyi parti csomag
09. The Sims 2 - Bulis! Cuccok
10. The Sims 2 - Évszakok
Azért írja, hogy van a gépen frissebb csomag, mert az Évszakok valóban frissebb.
És amit még be kell tartani:
Szépen sorban telepítsd fel az összes programot, válaszd mindig a magyar nyelvet. Ne indítsd el egyik játékot se, ne is Crackeld őket!!!
Telepítés közben mindig a REGISZTRÁCIÓ KÉSŐBB-et válaszd.
Amikor fent van az "Évszakok" kiegészítő is, akkor crackeld, de csak az "Évszakok"-at: másold be az Évszakok crack könyvtárában található "Sims2EP5.exe" fájlt a "C:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2 Évszakok\TSBin" alkönyvtárba, felülírva vele az ott lévő ugyanolyan nevű fájlt.
Ezután a játék indítható, CD behelyezése nem szükséges.
Ha játszani akarsz, mindig az "Évszakok"-at kell indítani!!! (A többi ikont le is lehet szedni az asztalról.)
Figyelem!!!
Az alap- és a kiegészítő játékok feltelepítéséhez kb. 9 Gb szabad helyre van szükség a winchesteren.
Az összes játék és a kiegészítők feltelepítéséhez kb. 10 Gb szabad helyre van szükség a winchesteren.
Nem szükséges az összes kiegészítő játékot feltelepíteni, lehet játszani egy-egy kiegészítő játékkal is az alábbi megkötésekkel:
- Bármelyik kiegészítő játék csak akkor működik, ha az alapjáték is fel van telepítve!!!
- Az Egyetem-en és az Éjszkák-on kívül bármelyik kiegészítő játék crack után (amelyiket crackelni kell) működik.
- Az Egyetem és/vagy az Éjszakák mellé fel kell telepíteni még egy olyan kiegészítőt is, melynek létezik crack-je és ezt kell crack-elni, máskülönben sem az Egyetem, sem az Évszakok nem működik.
- Indítani mindig a crack-elt verziót kell.
Crackeléskor a Crack alkönyvtárban lévő fájlt mindig a telepített program TSBin alkönyvtárába (C:\Program Files\EA Games\...\TSBin) kell másolni, felülírva vele az
ott lévő ugyanolyan nevű fájlt.
Bocsánat, módosítok (forrás: [link]
Sims 2 telepítési sorrend
01. The Sims 2 - Alapjáték
02. The Sims 2 - Egyetem (EP1)
03. The Sims 2 - Éjszakák (EP2)
04. The Sims 2 - Karácsonyi parti csomag (SP3)
05. The Sims 2 - Megnyitottunk - Vár az üzlet! (EP3)
06. The Sims 2 - Mesés díszletek - Cuccok (SP1)
07. The Sims 2 - Csilli-villi Cuccok (SP2)
08. The Sims 2 - Házi kedvenc (EP4)
09. The Sims 2 - Télapós cuccok (tartalmazza a Karácsonyi parti csomag 40 tárgyát, plusz 20 új tárgyat)
10. The Sims 2 - Évszakok (EP5)
11. The Sims 2 - Bulis! Cuccok (SP4)
12. The Sims 2 - H&M divatos cuccok (SP5)
13. The Sims 2 - Jó utat (EP6)
14. The Sims 2 - Trendi tini cuccok (SP6)
15. The Sims 2 - Szabadidő (EP7)
16. The Sims 2 - Konyhai és fürdőszobai lakberendezési cuccok (SP7)
17. The Sims 2 - IKEA álomotthon cuccok (SP8)
18. The Sims 2 - Nagyvárosi élet (EP8)
19. The Sims 2 - Paloták és Parkok Cuccok
Mivel e szerint a sorrend szerint az Évszakok megelőzi a Bulis cuccokat, ezért nem tudom, milyen frissebb csomag van a gépedre feltelepítve.
Hogy miért írtam két sorrendet, annak röviden a következő az oka. Kb. 5 éve voltak feltelepítve a gépemre, akkor leírtam a telepítési sorrendet, azt adtam meg először. A H&M divatos cuccok megvolt ugyan, de nem volt feltelepítve, így hiányzott a sorrendből, ezért most utána néztem és azt találtam, amit belinkeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!