Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ezen a kiegészítők menni fognak?

Ezen a kiegészítők menni fognak?

Figyelt kérdés

egyszer már fel volt téve de akkor nem ez :S

[link]

2012. júl. 6. 20:07
 1/10 Csori96 ***** válasza:
Igen, csak crackelni kell, de gyakran frissítik a játékot, ezért mindig a legújabb crack kell.
2012. júl. 6. 21:21
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem fog menni

Csak hogyha frissíted és most az 1.34-es Patch van ami a Katy perry is kieggel jött

2012. júl. 7. 23:42
 3/10 A kérdező kommentje:
és akkor csak felkell tennem azt a kiegészítőt és menni fog a többi is??
2012. júl. 8. 10:05
 4/10 Csori96 ***** válasza:
Nem. Úgy kell csinálni, hogy feltelepítesz egy kiegészítőt pl.: A világ körül-t. Ezt csak akkor tudod megcsinálni ha az alapjáték nincs crackelve, ezért vissza kell rakni az eredeti fájlt. Ha ez megvan csak akkor telepítheted a kiegészítőt. Miután feltelepítetted a kiegészítőt és elindítottad, az indítópanelen ki fogja írni a kiegészítő verziószámát (esetünkben A világ körül verziószámát). A neten keresel a verziószámhoz megfelelő cracket (pl.: Ha a kiegészítő verziószáma 2.0.14, akkor a Google-ba beíród, hogy "The Sims 3 2.0.14 crack"). Ha megvan a crack, akkor crackeled a kiegészítőt, majd elindítod, hogy megtudd működik-e. Ha működik és rá akarsz rakni egy másik kiegészítőt pl.: Álomállások, akkor az előbb telepített és crackelt kiegészítő mappájába visszarakod az eredeti fájlt, majd telepíted az Álomállások-at, ha megvan akkor megkeresed a hozzá megfelelő cracket és crackeled. Ha még akarsz kiegészítőket rárakni, akkor azt úgy csinálod ahogy eddig. Azért kell mindig visszarakni az eredeti fájlt, mert ha nem az van ott, akkor nem engedi a következő kiegészítőt telepíteni. Azt javaslom, hogy a kiegészítőket megjelenésük sorrendjében telepítsd és ha jól emlékszem akkor mindig csak az utolsó kiegészítőt kell crackelni, ha nem akkor pedig minden kiegészítőt kell crackelni és mielőtt a következőt telepítenéd mindegyikbe vissza kell rakni az eredeti fájlt. Azt is javaslom, hogy mindegyik kiegészítőből eredeti fájlt mentsd el valahova, hogy később vissza tudd tenni. Itt megtalálod a kiegészítők megjelenési sorrendjét: [link] .
2012. júl. 8. 11:48
 5/10 A kérdező kommentje:
és ha feltettem a kiegészítőt akkor az alapot már nem is kell crackelnI?
2012. júl. 8. 13:38
 6/10 Csori96 ***** válasza:

Amit az előbb írtam az a alapra is igaz:

"Azt javaslom, hogy a kiegészítőket megjelenésük sorrendjében telepítsd és ha jól emlékszem akkor mindig csak az utolsó kiegészítőt kell crackelni, ha nem akkor pedig minden kiegészítőt kell crackelni és mielőtt a következőt telepítenéd mindegyikbe vissza kell rakni az eredeti fájlt."

Vagyis ebben nem vagyok biztos, de próbáld meg úgy hogy nem crackeled és talán jó lesz.

2012. júl. 8. 14:24
 7/10 anonim ***** válasza:
ja és nem kell semmikor se visszarakni az eredeti fájlt
2012. júl. 8. 21:52
 8/10 Csori96 ***** válasza:
Nem tudom mi van ezzel: "The Sims 3 RAZZOR1911 Finnal MAXSPEED", de az általam leírt módszer is működik. Azért mondtam, hogy vissza kell rakni az eredeti fájlt, mert másképp nem engedi telepíteni a kiegészítőket.
2012. júl. 9. 10:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam visszatenni
2012. júl. 9. 11:09
 10/10 anonim ***** válasza:
4. válaszoló, hogy teszem vissza az eredeti fájlt az alapjátékba?
2013. máj. 6. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!