Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Counter Strike 1.6: CL Flush...

Counter Strike 1.6: CL Flush entity packet. Miért?

Figyelt kérdés

Mikor elindítok egy szervert, akkor miután betöltött és az elején rá kellene menni arra, hogy Ok (amikor csatlakozunk egy szerverhez, a legelején, ahol kiszokták írni a szerver nevét meg ilyenek), akkor egyszer csak beakad, elkezdi ismételgetni egyfolytában a hangokat és ennyi. Ezután ha újra indítom, akkor minden beállítás elveszik, magyarul alaphelyzetbe áll. Már újratelepítettem csomószor, de nem működik. Néha kiszokta írni, hogy Warning CL Flush entity packet.

[Mielőtt írná valaki, hogy Google a barátom, megjegyezném, hogy már utána néztem, de sehol se találtam meg, hogy ez mitől lehet.

2012. márc. 14. 18:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

talán mert akadozik a neted

propáld igy beállitani 20000; cl_cmdrate 30; cl_updaterate 30 ha nem akkor probálj más adatokat megadni neki

2012. márc. 14. 20:41
 2/12 A kérdező kommentje:
Megvan! Nem a nettel volt a baj, hanem valami aljas kis program futott a háttérben, az akadályozta a Counter Strike-omat.
2012. márc. 14. 20:51
 3/12 Kuczbelandras10 válasza:

Ird le nekem léccives mi a gond

nekem is ezt irja ki.

2012. ápr. 22. 12:43
 4/12 gergo989898 válasza:
cső.kérlek nekemis ird le mit zártál be mert nekemis ugyanez van nekemis segits pls
2012. aug. 17. 18:41
 5/12 gergo989898 válasza:
csőőőőőő nekemis ezt irja Counter Strike 1.6: CL Flush entity packet. Miért? és belépek 1 szerora nem tudok rámenni az ok gombra kérlek segits nem tudok cs-zni KÉRLEK MIT ZÁRTÁL BE tempo05@freemail.hu ra küld ha tudsz ssegiteni vagyitt ird le kérlek köszi
2012. aug. 17. 18:47
 6/12 papi987 válasza:
Sziasztok. Megvan a probléma! Akinek van fent vírusirtó a gépén törölje le és keressen másikat. Nekem is ugyan ez volt a hiba és nekem működött. Ha ez segít akkor nincs mit :)
2012. nov. 25. 09:34
 7/12 Dreak811 válasza:
Helló! Nekem is volt ilyen problémám, A gondot 1 program okozta ami nem is rejtőzött el , de fogta a netet és a memóriát is.Mellesleg ez azt is nézte , hogy mit csinálok neten. A program neve : Revelant Knowledge . Ezt uninstaláltam és utána fel tudtam menni a szerverekre. De nekem az avast antivírus találta meg, úgy hogy be kapcsoltam a Pup ellenőrzést is. Remélem tudtam segíteni. Helló!
2012. dec. 16. 09:59
 8/12 Dreak811 válasza:
Bocsi elírtam a program nevét relevant knowledge. megesik :)
2012. dec. 16. 10:34
 9/12 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nálam is ez a progi volt. Köszi!
2012. dec. 16. 10:39
 10/12 Dreak811 válasza:
Nagyon szívesen! De azt mindenképpen szedd le mert az 1 kémprogram /tudtommal, meg sok weboldal szerin/, Nyomon követi mit csinálsz neten.Ja és a gépet is lassítja rendesen.
2012. dec. 16. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!