Valaki meg mondja a sims3 regisztrációs kódot?
Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 19:39
1/45 anonim válasza:
Crackeld, és regisztrációs kód nem kell hozzá.
2/45 anonim válasza:
Először én is így próbáltam elindítani, de a neten sehol sem találtam reg. kódot. Na most úgy csináld, hogy miután feltelepítetted a letöltött játékot, a C/Program files/Electronic Arts/ The sims 3 /Game/Bin mapáában van egy olyan nevű fájl, hogy TS3 fájlt nevezd át erre: _TS3. A sajátgépnél kell lenni egy sims 3 parancsikonnak, azt nyisd meg. Ott van egy crack mappa és az ott lévő TS3-nevű fájlt másold át a Bin mappába( ahol az előbb átnevezted az egyik fájlt). Nekem nem engedte átmásolni a crack mappából ezért én letöltöttem egy sims 3 cracket a netről. Na ha átmásoltad a Bin mappába a fájlt és ott rákattintasz a fájlra és menni fog a játék, nem kéri a regisztrációs kódot. Remélem segítettem, ha valamit nem értesz, nyugodtan írj.
3/45 anonim válasza:
Üdv,
én leszedtem a játékot, és feltelepítettem. Nekem is kérte a regisztrációs kódot, ezért rákerestem mi is ez, és ide jutottam. Megtaláltam ezt a crack mappát is, mindent úgy tettem ahogy leírtad, de nekem mégsem működött a játék! azt írta ki, hogy: "A játék nem indítható el. 0 nem képes az alkalmazás futtatására. A videokártyád szemlátomást nem támogatja a Shader Model 2-t. Frissítsd a kártyádat!". Ez azt jelenti, hogy a videokárnyámmal van gond, és nem bírja elindítani a játékot?
4/45 anonim válasza:
Előzőnek: Egy új videokártya kell ami támogatja a pixel shader 2.0-át. Anélkül nem megy a játék.
5/45 csiber válasza:
rld-sim3.exe a crack mappában, be se kell irni, mert beirja magátol a mezökbe. vagy ha nagyon nem megy itt van pár:
YVK3-SQLD-5A6S-35AQ-YRLD
U977-H2W7-8DC4-J8DW-ARLD
6/45 anonim válasza:
DNTK-WQGR-M5T4-T1K1-1911
L7YY-YUR6-B1O4-J2B3-1911
OYQY-A5JY-G7P6-C2L8-1911
XTTK-98VV-C8B6-84M8-1911
7/45 anonim válasza:
Nekem egyiket sem fogadja el azok közül amit írtatok ..:S
8/45 anonim válasza:
Mivel ezek nem regisztrációs kódok, hanem a sorozatszám.
9/45 anonim válasza:
én beírom a kódot el is indul a telepítés de egy idő után ezt írja ki: 'CRC hiba.A ... fájl nem azonos a telepítő CAB fájljában található fájllal.A telepítőprogram hordozója megsérülhetett.Lépjen kapcsolatba a szoftver forgalmazójával.' (mondanom sem kell hogy nem eredeti, de nem is letöltött, hanem cd-n kaptam.)ja és voltak már gondok a kicsomagolásnál is, de azt végül vhogy megoldottam(de hogy hogy??)légyszi segítsetek nekem is!kösszi
10/45 anonim válasza:
Regisztrálni szeretnék egy oldalra, ahol kéri a sorozatszámot, nekem viszont másolt a simsem. Kipróbáltam a fent leírtakat, egyik kód sem működik. Most mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!