Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » FIFA12. Mi lehet a baj?

FIFA12. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Bithorlo-rol töltöttem le a FIFA 12 RELOADED - t.

Crackeltem.. Amikor indítom a játékot .. behozza a játék kezdőképét .. (stadion) .. közbe a Windows 7-es betöltésnek a jele .. majd kikapcsol a játék.

Mi lehet a baj?

Hogyan tudnám megcsinálni.?

2011. okt. 2. 15:32
 1/5 anonim válasza:

ISMERT hibák a RELOADED verzióban:

Indításnál origin frissítést/telepítést kér - hagyd figyelmen kívül és menj vissza a tálcás ikonnal.

Indításnál lefagy:

Ne legyen ékezetes mappaszerkezetbe telepítve, pl. "d:\játékok\fifa 12 - helyett - d:\jatekok\fifa 12"

Windows-os felhasználónévben ne legyen ékezet.

Ha már volt csinálj új fiókot és/vagy helyezd át a dokumentumok mappát máshová

2011. okt. 7. 23:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Nincs semmi ékezet egyik mappában sem, valamint nem kell telepítést sem.
2011. okt. 8. 00:24
 3/5 anonim válasza:

Ha még mindig fennállsz ezzel a problémával, akkor menny a dokumentumokba -> fifa 12 -> instance0 -> majd a "replay0.bin" töröld

-> csinálj egy új jegyzetet (üres) mentsd el oda ahonnan kitörölted "replay0.bin" néven

jah és a fifa.exe fáljt adminisztrátorként futtasd :)

2011. okt. 14. 19:46
 4/5 A kérdező kommentje:

köszönöm :$

ki fogom próbálni :D

2011. okt. 14. 21:47
 5/5 anonim válasza:
nekem is ez a probléma és kitorlom a filet berakom a jegyzetet futtatom és megint lefagy és a replay0 fájl megint ott van :/
2012. márc. 16. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!