Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Eltévedtem a minecraft-ban...

Eltévedtem a minecraft-ban mit csináljak?

Figyelt kérdés
meghalni nem szeretnék mer sok fontos dolog van nálam de már halálra unom a keresést !!!!
2011. jún. 8. 20:33
 1/9 anonim ***** válasza:
60%

Hát mit nem találsz? :D A lakásodat? Az gyakori, és általában a büdös életben nem találsz vissza mert hiába hiszed, hogy jó irányba mész, nem. :D

Építs egy új bunkert, valami jóóóóó feltűnő helyen, rendesen világítsd ki, gyaluld le a környező hegyeket, nekem világító tornyom is szokott lenni. :D De még úgyis megesik.

2011. jún. 8. 22:02
 2/9 A kérdező kommentje:
de miért nem lehet vissza találni ?? :D és még megtudnád mondani hogy hogy lehet fákját csinálni vagy esetleg világító tornyot ? köszi
2011. jún. 8. 22:11
 3/9 Neménvagyokaz ***** válasza:
100%

Ha a kezdőponton építetted a házad akkor megnyomod az F3-at és addig mész amíg az X és Z koordináták 0;0 állásba nem érnek. A fáklya meg szén+pálcika.

[link]

2011. jún. 9. 08:14
 4/9 anonim válasza:
60%
Frissítsd a minecraftodat 1.6.6 ra ,abban tudsz csinálni térképet, amivel talán vissza tudsz taláni azt úgy kell csináéni h a munkapadon középre beteszel egy iránytűt , és amaradék 8 helyet kitöltöd papírral és kész :D
2011. jún. 9. 15:16
 5/9 anonim ***** válasza:
iránytűvel
2011. aug. 3. 23:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Iránytűvel vagy térképpel talán visszajuthatsz.Én is már vagy 3-szor tévedtem el,de kb 25 perc keresés után valahogy mindig visszajutottam a bunkeremhez.Tanács:Néha ahogy mész,tégy le fáklyákat magad után,hogy tudd merre jártál.
2011. aug. 11. 20:50
 7/9 anonim ***** válasza:
velem is megesik az ilyen én azt szoktam h csinálok magam alatt egy kva nagy föld oszlopot ha tod mire gondolok így felugrok és magam alá teszek földet, nah és ezt kva magasra felépítem és a tetejére teszek fákját azt leugrok az a 3 és fél élet nem számít mert eszel azt cső :))
2012. máj. 12. 17:01
 8/9 anonim ***** válasza:
ha van nálad redstone (vöröskő) és kiégetett vasad abból tudsz csinálni iránytűt (vöröskő köré vas de csak abba a kockába amit ér) és az visszavezet a termőpontodhoz:) vagy ott van még az X és a Z koordináták és addig mész amíg 0,0 nem lesz:)
2013. máj. 19. 20:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Jó,de ha egy játékos a házát nem a spawn pointra építette,akkor semmit nem ér az iránytű xD
2013. nov. 10. 02:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!