Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit kell csinálni? (Dragon Age 2)

Mit kell csinálni? (Dragon Age 2)

Figyelt kérdés

A probléma az lenne, hogy elakadtam az egyik feladatnál.

"Go to Bartrand at the Dwarven Merchants Guild in Hightown and give him the 50 sovereigns."

A feladatot magát értem, viszont nem tudom, mi az a sovereigns, és hogy hogyan kell abból összeszedni ötvenet. Ötletek?

- Minden válaszra megy a zöld kéz! (persze, ami a témával kapcsolatos)

2011. márc. 19. 18:18
1 2
 1/16 anonim válasza:

én ilyenkor a youtube-ot használom segítségül :)

más ötletem nincs

2011. márc. 19. 19:11
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszi! utánanézek! :))
2011. márc. 19. 19:15
 3/16 A kérdező kommentje:
sajnos nem találtam semmit.. :(
2011. márc. 19. 19:27
 4/16 anonim ***** válasza:
A sovereigns másik neve gold szóval 50 aranyat kell adnod a törpének, hogy az expedícióba be szálhas, magyarán menj questelges amíg össze nem jön elég arany.
2011. márc. 19. 19:54
 5/16 anonim ***** válasza:
Sovereign alapból uralkodót (/fejedelmet, szóval ilyesmiket) jelöl, ebből hozták ki a sovereigns-t, ami magyarban, ebben a helyzetben nagyjából a koronát (mint pénznemet) jelenti (az eléggé érdekesen is hangozna, hogy "Menj Bartrandhoz a Dwarven Merchants Guild-nél, Hightownba, és add neki az ötven uralkodót" :D). A többit meg már elmondta a második.
2011. márc. 19. 21:26
 6/16 A kérdező kommentje:
Juj, köszi szépen!!!! :DDDDD Viszont lenne még valami: összegyűlt 46 arany, de nem találok többet, pedig már mindenemet eladtam.. :/ A zárt ládákat pedig nem tudom kinyitni, hiába jön velem Isabel, aki 78%-os cunning-on van... Mutatja hogy a zár ki van nyitva, de mágsem sikerül kinyitni. Mi lehet a probléma??? Hogyan tudnám még növelni a cunningot?
2011. márc. 20. 11:43
 7/16 anonim ***** válasza:
Nem a százaléktól függ, hanem a pontoktól a zárak nyitása. 10, 20, 30, 40 ponttól nő eggyel a zárnyitás. Amúgy nem kell aggódni, ha nincs meg az 50 arany, kb. az Act végén, amikor a nagyjából minden feladat kész van, kapsz majd egy levelet, és egy dwarf kisegít. Később egy (nagyon) kis küldetés is kapcsolódik ide, ha ezt választod.
2011. márc. 20. 12:02
 8/16 A kérdező kommentje:
köszi! :))
2011. márc. 20. 12:19
 9/16 A kérdező kommentje:

Hát, elég sügér vagyok, mert nem történik semmi... csak bolyongok, keresem a lehetőségeket, de már mindenkit kinyirtam, mindent felszedtem. csak a zárt ládák/ajtók maradtak, azokat viszont nem tudom kinyitni. :SS Hogyan tudom fejleszteni a cunning pontomat?

Valamint én nem kapok levelet, mi az utolsó feladat, ami előtt a levelet kapod? Vagy én rontottam el valamit? 2 napja nem tudok rájönni, ha nem oldom meg, letörlöm a játékot.. xD eléggé felhúzott...

2011. márc. 20. 13:19
 10/16 Paleszisz válasza:

Helló!

Azzal én is szenvedtem tegnap...

Nem tudok angolul se lefordítottam nem segített :)

Én azzal csesztem el hogy nem vettem fel a levelet az otthonában. Láttam én hogy egy levél villog a térképnél de nem tudtam hogy fel tudom venni balra asztalról. 3 küldetést adott. Ami neked kell az a The Pit asszem annak a quest sorozatnak vége visz el az expeditcióra. Arany nem kell semmi legalábbis nekem nem kellet fizetni. Csak az expedició tagjait kellet össze gyűjteni.

Ha nem kapsz levelet akkor vegyél fel questet városokban elég sok van a kocsmában ahol a Dwarf társad van az is ad meg ha bemész oda a fejvadász (tolvaj vagy mitomén)

karaktereddel annak is tudsz csinálni questet. Általában mindenhól adnak questet ahova be tudsz menni egyszer csak meg kapod azt a levelet :)

Az expedición lesz egy rész amin besírsz.

Amikor a kőelementállal harcolsz és már szétcsesz az ideg mert nem lehet megölni akkor vedd lejjebb a nehézségi fokot legkisebre úgy meghal :DD

2011. márc. 20. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!