Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Spyro kis sárkányos playstat...

A Spyro kis sárkányos playstation játék letölthető valahonnan számító gépre?

Figyelt kérdés
Sajnos nincsen playstation de régen játszottam ezzel a játékkal és nagyon tetszett.
2009. jan. 28. 19:11
 1/8 hnle ***** válasza:
87%

Hú Spyroval én rengeteget játszottam annó.Töltsd le ezt a programot ***** csomagold ki, majd inditsd el a psxfin.exe-t.Majd file/configurazione, itt a controller fül alatt nézheted meg hogy melyik gomb az x,kör,kocka stb a billentyüzeten, akár meg is változtathatod.Most már csak lekell szedned a játékot netről pl torrentről *****

miután leszedted file/inserisci immagine cd és betallozod a spyro.iso filet és indul is a játék.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. jan. 28. 20:14
 2/8 anonim ***** válasza:

Spyro tényleg nagyon jó! Még néha most is végigviszem a psx-es 3 részt :)

De PC-re nem adták ki sajnos.

Emulátorokon tényleg nagyon jól fut (a fent említett pSX-en és ePSXe-n is). De akkor a legjobb, ha van ps formájú kontrollered hozzá. Legalábbis szerintem billentyűzettel nem az igazi, persze egy próbát megér.

2009. jan. 28. 21:01
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi sokat segítettetek. Már csak be kéne állítanom hogyan lehet gamepaddal játszani vele de soha nem jön össze mindig elcseszem a beállítást...

Letudná vki írni, hogy playstation-ön a körrel meg ezekkel mit csinál?

2009. jan. 29. 14:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Ezt hol lehet menteni? Nekem nem engedi!
2009. jan. 29. 16:46
 5/8 anonim ***** válasza:

A körre tűzet fúj.

Melyik emut szedted le? Én főként ePSXe-t használok (igaz, kezdőknek kicsit bonyolultabb beállítani), itt van egyszer a sima virtuális memcard, mint a ps-ben (ráállsz egy sárkánynak a talapzatára, és a tündérkénél tudsz menteni), és menüből is lehet menteni, totálisan lementi a pillanatnyi állást. Ha jól emlékszem, pSX-nél is él mindkét funkció.

2009. jan. 29. 20:31
 6/8 anonim ***** válasza:

Ja, most olvasom, a többi gomb is kellene. Szóval:

O: Tűzfújás

X: Ugrás (duplán: siklás)

3szög: belső nézet, illetve siklás abbahagyása

4zet: vágtatás, öklelés

2009. jan. 29. 20:33
 7/8 A kérdező kommentje:

köszi.

Nekem nem menti el a tündérnél.A programon belül hol lehet?

Ezt írja ki a tündérnél lévő mentésnél: NO SAVE FILE.PLEASE RESTART WITH A MEMORY CARD TO ENABLE SAVE GAMES.

2009. jan. 29. 21:26
 8/8 anonim válasza:

Sziasztok!

Tudjátok már leveték azt a programot amivel elehet inditani gépen a spyrot tudtok felrakni egy másik oldalt ahol le lehet szedni? vagy csak mi a neve a programnak?

2010. nov. 8. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!