A Spyro kis sárkányos playstation játék letölthető valahonnan számító gépre?
Hú Spyroval én rengeteget játszottam annó.Töltsd le ezt a programot ***** csomagold ki, majd inditsd el a psxfin.exe-t.Majd file/configurazione, itt a controller fül alatt nézheted meg hogy melyik gomb az x,kör,kocka stb a billentyüzeten, akár meg is változtathatod.Most már csak lekell szedned a játékot netről pl torrentről *****
miután leszedted file/inserisci immagine cd és betallozod a spyro.iso filet és indul is a játék.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Spyro tényleg nagyon jó! Még néha most is végigviszem a psx-es 3 részt :)
De PC-re nem adták ki sajnos.
Emulátorokon tényleg nagyon jól fut (a fent említett pSX-en és ePSXe-n is). De akkor a legjobb, ha van ps formájú kontrollered hozzá. Legalábbis szerintem billentyűzettel nem az igazi, persze egy próbát megér.
Köszi sokat segítettetek. Már csak be kéne állítanom hogyan lehet gamepaddal játszani vele de soha nem jön össze mindig elcseszem a beállítást...
Letudná vki írni, hogy playstation-ön a körrel meg ezekkel mit csinál?
A körre tűzet fúj.
Melyik emut szedted le? Én főként ePSXe-t használok (igaz, kezdőknek kicsit bonyolultabb beállítani), itt van egyszer a sima virtuális memcard, mint a ps-ben (ráállsz egy sárkánynak a talapzatára, és a tündérkénél tudsz menteni), és menüből is lehet menteni, totálisan lementi a pillanatnyi állást. Ha jól emlékszem, pSX-nél is él mindkét funkció.
Ja, most olvasom, a többi gomb is kellene. Szóval:
O: Tűzfújás
X: Ugrás (duplán: siklás)
3szög: belső nézet, illetve siklás abbahagyása
4zet: vágtatás, öklelés
köszi.
Nekem nem menti el a tündérnél.A programon belül hol lehet?
Ezt írja ki a tündérnél lévő mentésnél: NO SAVE FILE.PLEASE RESTART WITH A MEMORY CARD TO ENABLE SAVE GAMES.
Sziasztok!
Tudjátok már leveték azt a programot amivel elehet inditani gépen a spyrot tudtok felrakni egy másik oldalt ahol le lehet szedni? vagy csak mi a neve a programnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!