Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » CoD 6 multi: IWNET_INVALIDVERS...

CoD 6 multi: IWNET_INVALIDVERSION Ezt hogy kell megcsinálni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 1. 04:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a problémám!
2011. jan. 4. 12:09
 2/7 A kérdező kommentje:

Megvan a megoldás. Letöltöd ezt a torrentet: *****

Kicsomagolod egy mappába, majd bemásolod ide: C/Program files/activision/Modern warfare 2

Letöltöd ezt: *****

Kicsomagolod egy mappába, és beteszed ugyanoda.

Elindítod az alterIWnet_configure.exe-t, írd bele a beceneved. Ez lesz a neved a játékban.

Elindítod az iw4mp.exe-t és játszhatsz!

Szívesen :)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. jan. 13. 08:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Ja, elindítod az iw4mp.exe-t, ekkor vársz, hogy frissítsen. Ha megvan, be kell írnod egy angol mondatot, hogy soga sem fogok csítelni, meg ilyeneket. Utána játszhatsz :)
2011. jan. 13. 08:44
 4/7 anonim válasza:

Sziasztok! Nekem ugyanez lenne a problémám, de Single Player-ben... Arra van valami megoldás?

Elindítom ugye a Cod 6 SP-t, és beadja a főmenüt. Campaign (vagy nem tudom már mi a neve a menünek xD) és 'Resume Game'. Elkezdi betölteni a pályát, majd a betöltés után néha beadja a hibát, és kidob a főmenübe... Vagy játék közben ha meghalok, akkor is ugyanez...

Valami megoldás? :S

2011. szept. 25. 18:43
 5/7 anonim válasza:
DE hova írjam be a mondatot a console ba???
2011. okt. 29. 10:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Egy ablaknak kell kijönnie, és oda kell
2011. okt. 30. 10:44
 7/7 anonim válasza:
nekem is ugyan ezzel van a problémám csak nekem .iso fájlba van szóval nekem kiad egy iso fájlt és egy rendszer-információs fájlt szóval én nem tudok semmit se kibontani és ahogy deamontoolsba végig vidtem a virtuális olvasást a sajátgépbe külömn meghajtóba adta ki szóval nekem onnan mien fájlt kell betennem abba a mappába ahova telepítettem a játékot?
2012. márc. 10. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!