Cod2 Windows 7 x64-en fut?
Felraktam a 64 bites Windows 7 rendszeremre a COD2-t. A single fut jól, de a multi nem indul el. Átvált feketére egy pillanatra a képernyő, majd kilép egy hibaüzenettel.
Ha indításkor beállítom, hogy a windows megoldja a problémát, akkor látszik, hogy hiányol egy
default_localize_mp.cfg
fájl, és megkérdi, hogy nem-e lehet, hogy rossz könyvtárból indítom-e. Természetesen jó helyről indítom.
Az 1.3-as patch fent van. Tudna valaki segíteni? Köszönöm. :)
Szerintem kell futnia!
Nekem van COD2-m,most néztem meg a hátulját,ezen az van, hogy Windows 2000 vagy Xp,de egy próbát megér,veszteni nem tudsz vele,a gépet nem rontaná el,max hiába vettél egy COD2-t!
Ja bocs,csak most olvastam el a mellékelést:D
Hát elvileg rossz könyvtárból nem tudod futtatni,szóval akkor télleg a Windoes 7 hibája lehet.
Hmm... 64 bitesen?
Légyszi írd le, hogy hogyan telepítetted, és hogy van-e neked default_localize_mp.cfg fájl.
Ilyen nincs.
Kiderült, miért nem indul el.
A probléma megoldásához egyszerűen csatlakoztatni kell egy jack dugót a mikrofon csatlakozójába. Mindegy hogy mi az, nem kell mikrofonnak lennie.
Be kell dugni, és már nincs is gond.
Elképesztő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!