Letöltöttem a Sven 4 játékot, mivel lehet "irányítani"?
Az a bajom hogy német nyelvű az amit ír...próbáltam a "traning"-ben csinálni meg a dolgokat de már a második pályán megakadtam mikor egy hölgy birkát kéne "elcsábítani" melyik gombbal lehetséges megd*ni?
[link] innen töltöttem le... próbáltam végig nyomogatni az összes billentyűt(space,shift,back space,pause break,stb..)de nem jött össze...Valaki tudna segíteni?
Tudom régi kérdés de ha megvan még a játék akkor a jobb ctrl, pont mint a sven-3 ban. nekem már 10 éve megvannak a svenjeim, megunhatatlan, akárcsak egyeseknek a super mario. :) Ki ne hagyd és sose késő.. van benne egy rész amikor csak a kislány játszik, szétveri a birkákat kipaskolja a kutyát, eltángálja a vakondokat is. :D
Persze elképzelhető hogy pl usb billenytüzettel nem megy..mint ahogy egyes gépek sem viszik valami miatt. :O
Jobb ctrl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!