Twilight eclipse mikor lesz magyar szinkronnal?
Figyelt kérdés
ugye nem ugy lesz mint a 2 vel:S h félévet kel rá várni?2010. júl. 2. 08:46
1/5 anonim válasza:
Felirat miért nem jó neked? Ritka szar a többség szinkronhangja, rontja a filmet.
2/5 anonim válasza:
Igaz, szinkronnal nagyon szar...nekem meg van az előző 2 film eredeti hangon, és úgy sokkal jobb...de szerintem igen úgy lesz, hogy elég sokat kell majd rá várni...
3/5 anonim válasza:
DVD megjelenéskor. Arra szerintem fél évet várni kell biztos.
4/5 anonim válasza:
Lehet, hogy szar szinkronnal..de sokan ugy szeretik, s nem kimondottan azért mert nem értik angolul, csak van akinek igy tetszik.Nem az áll a kérdésben,hogy szar-e vagy sem magyar szinkronnal,hanem hogy mikor jelenik meg. És erre kéne válaszolni. Ez egyébként engem is érdekelne:D
5/5 A kérdező kommentje:
:D:D:D de gondolom ugy lesz mint a 2...h csak a dvd lesz szinkron:/
2010. júl. 7. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!