TÉNYLEG horror anime?
-Hellsing
-Another
-Higurashi (Ez szerintem a legjobb horror, bár grafikája másról árulkodik)
-Corpse Party
-Pupa
-Shiki
Tokkou
Tasogare Otome x Amnesia
Pokoli lány
A Tokyo Ghoul-nak meg a Mirrai Nikki-nek kb annyi köze van a horrorhoz mint mondjuk Adam Sandler-nek a jó filmekhez.
Az egyetlen jó példa tényleg csak a Higurashi ami szintén nem ijesztő de van neki egy nagyon kellemetlen és paranoiás atmoszférája, a beteg jelenetekről nem is szólva. Japánoktól amúgy se várjatok nagyon durva horrort, csak nézzétek meg a Japán horrorfilmeket. Nem a jumpscare-ekre mennek meg az ilyen közhelyes baromságokra, teljesen más mint amit mi a sok amcsi szemétből megszokhattunk.
Nekem egy anime volt, amitől tényleg végigfutott a hátamon a hideg, és rendesen elborzadtam némelyik részénél, ez pedig a Shinsekai Yori volt. Nem nevezném kifejezetten horrornak, inkább lélektani anime, de vannak benne borzongatós részek.
Vannak horror-elemek a Mahou Shoujo Madoka Magicában is, de ez is inkább lélektani kategória, és inkább elvont, mint ijesztő.
Bújj bújj szellem!
Én féltem tőle! ESKÜ
Jó lehet azért mert nagyon félős vagyok, de azért nézd meg! :D Hátha te is félsz!!!
Majd írd le mijen volt!
és am. szinkronos és fent va youtubon is :D
Elég lehetetlen feladat tényleg ijesztő animét mondani,
de a yami shibait tudom még hozzáadni a listához...
Kicsit megkésve válaszolok:
-Tasogare Otome x Amnesia
-Pokoli lány
-Tokyo Ghoul
-Mirrai Nikki
Ezek messze vannak számomra a horrortól... :$
-Bújjbújj szellem
Na most ezt meg szerettem volna nézni, de lehetetlen megtalálni eredeti szinkronnal, feliratosan.
(Ha valaki tudja hol van meg eredeti nyelven akkor linket küldhetne)
-Hellsing - láttam
-Another - láttam
-Higurashi -láttam
-Corpse Party -láttam
-Shinsekai Yori - megnézem
-yami shibait - megnézem
-ayashi no ceres - megnézem
-Pupa - megnézem
-Shiki - belenéztem anno, de valamiért félbe hagytam. tervben van a nézése.
#3 a Japán horrorok nagytöbbségét láttam, és elégedett vagyok velük. Követem is az új kiadású filmeket,
viszont itt nekem most konkrétan anime kell.
#7 Alapvetően szeretek olvasni, viszont a mangák nem kötnek le. Mint már írtam a filmek javát láttam.
Azért a többit köszi. :)
Végezetül mindenkinek nagyon köszönöm a választ, ment a zöld. :)
Még írhat aki tud, figyelem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!