Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » TÉNYLEG horror anime?

TÉNYLEG horror anime?

Figyelt kérdés
Olyan animét keresek, ami tényleg ijesztő és lehetőleg nem több 24 résznél. Sokat láttam, de inkább nem irom miket mert kiváncsi vagyok miket írtok... (Láttam már kiírva ilyen kérdést, de megnéztem a válaszokat és ilyen 'Kore wa zombie desu ka'-kat ajánlanak én meg csak röhögök...)

2016. márc. 16. 23:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

-Hellsing

-Another

-Higurashi (Ez szerintem a legjobb horror, bár grafikája másról árulkodik)

-Corpse Party

-Pupa

-Shiki

2016. márc. 17. 11:32
 2/11 anonim ***** válasza:

Tokkou

Tasogare Otome x Amnesia

Pokoli lány

2016. márc. 17. 15:27
 3/11 anonim ***** válasza:
23%

Tokyo Ghoul

Mirrai Nikki

2016. márc. 17. 15:47
 4/11 anonim ***** válasza:
72%

A Tokyo Ghoul-nak meg a Mirrai Nikki-nek kb annyi köze van a horrorhoz mint mondjuk Adam Sandler-nek a jó filmekhez.

Az egyetlen jó példa tényleg csak a Higurashi ami szintén nem ijesztő de van neki egy nagyon kellemetlen és paranoiás atmoszférája, a beteg jelenetekről nem is szólva. Japánoktól amúgy se várjatok nagyon durva horrort, csak nézzétek meg a Japán horrorfilmeket. Nem a jumpscare-ekre mennek meg az ilyen közhelyes baromságokra, teljesen más mint amit mi a sok amcsi szemétből megszokhattunk.

2016. márc. 17. 16:09
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy anime volt, amitől tényleg végigfutott a hátamon a hideg, és rendesen elborzadtam némelyik részénél, ez pedig a Shinsekai Yori volt. Nem nevezném kifejezetten horrornak, inkább lélektani anime, de vannak benne borzongatós részek.

Vannak horror-elemek a Mahou Shoujo Madoka Magicában is, de ez is inkább lélektani kategória, és inkább elvont, mint ijesztő.

2016. márc. 17. 17:25
 6/11 anonim ***** válasza:
48%

Bújj bújj szellem!

Én féltem tőle! ESKÜ

Jó lehet azért mert nagyon félős vagyok, de azért nézd meg! :D Hátha te is félsz!!!

Majd írd le mijen volt!

és am. szinkronos és fent va youtubon is :D

2016. márc. 17. 18:08
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Elég lehetetlen feladat tényleg ijesztő animét mondani,

de a yami shibait tudom még hozzáadni a listához...

2016. márc. 17. 19:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát animékben ilyen nem igazán van. Talán a Higurashi és az Umineko, de mangákban és filmekben érdemes lehet kersegélni. Gondolok itt például Junji Ito mangáira (Gyo, Uzumaki, Tomie, Black Paradox), ha pedig az olvasás nem jön be, akkor szerencséd van mert több mangája is kapott már film feldolgozást, az Uzumakié állítólag elég jó is lett.
2016. márc. 17. 19:36
 9/11 anonim ***** válasza:
ayashi no ceres c anime nekem nagyon tetszet pedig én nem szeretem a horror animéket habár kicsit romantikus is de azért én ajánlom mert e története engem nagyon megfogott és remélem neked is tetszeni fog
2016. márc. 18. 07:28
 10/11 A kérdező kommentje:

Kicsit megkésve válaszolok:

-Tasogare Otome x Amnesia

-Pokoli lány

-Tokyo Ghoul

-Mirrai Nikki

Ezek messze vannak számomra a horrortól... :$

-Bújjbújj szellem

Na most ezt meg szerettem volna nézni, de lehetetlen megtalálni eredeti szinkronnal, feliratosan.

(Ha valaki tudja hol van meg eredeti nyelven akkor linket küldhetne)

-Hellsing - láttam

-Another - láttam

-Higurashi -láttam

-Corpse Party -láttam

-Shinsekai Yori - megnézem

-yami shibait - megnézem

-ayashi no ceres - megnézem

-Pupa - megnézem

-Shiki - belenéztem anno, de valamiért félbe hagytam. tervben van a nézése.

#3 a Japán horrorok nagytöbbségét láttam, és elégedett vagyok velük. Követem is az új kiadású filmeket,

viszont itt nekem most konkrétan anime kell.

#7 Alapvetően szeretek olvasni, viszont a mangák nem kötnek le. Mint már írtam a filmek javát láttam.

Azért a többit köszi. :)

Végezetül mindenkinek nagyon köszönöm a választ, ment a zöld. :)

Még írhat aki tud, figyelem. :)

2016. máj. 2. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!