Mi a kedvenc animétek és miért?
Loveless
Imádom a szereplőket, az egyik karakter természete nagyban hasonlít rám... meg amúgy is olyan félig komoly, de amúgy vicces anime, tetszik minden benne. Na meg imádom a macskafüleket. :]
A Shigatsu wa kimi no uso a legjobb anime, amit áletemben láttam, pedig noteszem van az összes animémről.
Nagyon romantikus, nagyon vicces, nagyon kedves benne mindenki, bár a kettő mellékszereplőt kifejezetten gyűlölöm. DX
SPOYLER VESZÉLY: És a végén, mikor meghal a Kaori, az annyira szívfacsargató, hogy megmutattam az egyik részét, csak az EGYIKT a 18 éves nővéremnek, és elbőgte magát, még most is könybe lábad a szemem, ha csak rá gondolok.
Ajánlom neked, ha te a kedvesebb emberek közé tartozol.:'D
Számomra ezek a favoritok: Death Note, Steins;Gate, Code Geass. Azért szeretem ezeket, mert a főszereplők karakter hasonlít hozzám.
A Dragon Ball, yu yu hakusho, Fullmetal Alchemist alap művek és nem hiszem, hogy a közeljövőben csinálnánk hasonló értékű sorozatokat látva a mostani felhozatalt. A mostani anime karakterek bénáskodása nem az én műfajom. Például a mostanság futó Dragon Ball super-t is alaposan elcseszték, ahogy régen a Dragon Ball GT. :D
Attack on Titan
Klisés az alap, ennek ellenére képes fenntartani azt az akcióorgiát, ami miatt nem unalmas, jól használt cliffhanger, emellett nagyon szép és remek a soundtrack.
Előzőből lemaradt...
Trigun
Western stílus, ehhez megfelelő ismételten csak hibátlan soundtrack, emellett egy olyan életfelfogást próbál tanítani, ami szerint szeretnék élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!