Melyik az a film, amit legalább egyszer az életben muszáj megnézni?
Figyelt kérdés
2008. szept. 10. 14:04
4/25 anonim válasza:
Trainspotting, Gyűrűk ura, Hetedik pecsét,4 szoba,Amerikai x história, Schindler listája. Nekem ezek az alapok. Ja, és az Indul a bakterház:)
5/25 anonim válasza:
Üvegtigris.
Magyar vändor.
Roncsfilm.
Valami amerika.
Csapd le csacsi.
Europa kemping
7/25 anonim válasza:
na szóval: A Ravasz az Agy és két füstölgő puskacső; Blöff; Kiképzés; Shaun of the Death; Vaskabátok; Kóla, puska,sültkrumpli; Sicko
8/25 anonim válasza:
Hair,Jézus Krisztus Szupersztár (ha nem tudod,milyen),Harry Potter (csak ha nem tudod,miről szól,mivel mindenki erről beszél,és megláthatod,hogy milyen-vagy olvasd el),Requiem egy álomért,Az órák,és a fentebb felsoroltak (Trainspotting!)
9/25 anonim válasza:
Kárhozottak királynője, Egy gésa emlékiratai, Ötödik elem
10/25 anonim válasza:
Tavasz, nyár, ősz, tél.. és megint tavasz (dél-koreai)
Himalája, az élet sója
Szamszára
Amélie csodálatos élete (francia)
Isten nagy, én kicsi vagyok (francia)
+ a Baraka nekem is tetszett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!