Van ilyen anime? Szomorú és rövid, a többi le van irva lent
Mirai Nikki - romantikus, véres, gyilkolászós és egyben (közepétől) szomorú minden benne van amit szeretnél
Anohana - ez csak szimplán szomorú, de jó
Angel Beats - véres, vicces, romantikus és nagyon DRÁMAI/szomorú zsepit készíts!
Clannad
Air
Rainbow: Nisha Rokubou no Shichihin - 26 részes, van egy nagyon-nagyon pici szerelmi szál is benne, eléggé brutális. A felénél a bánat miatt sírtam, a végén a kicsit keserédes örömtől.
Shigatsu wa Kimi no Uso - 22 részes, vannak benne vidám, vicces részek, az utolsó 3 részt meg szó szerint végigsírtam.
K - 13 részes, első kb. 10 rész teljesen komolytalan, utolsó háromra megkomolyodik, a vége pedig szinte fél napos depressziót okozott.
Code Geass - ez hosszabb, két évados, összesen 50 részes, de a vége nagyon megrázó és hihetetlenül szomorú.
Ef - a Tale of Memories, Ef - a Tale of Melodies - összesen 24 részes, nekem a Melodies jobban tetszett, az egyik részén sírtam is.
Natsume Yuujinchou - négy évados, minden évad 13 részes. Nagyon melankolikus, szomorkás, ugyanakkor van benne vígjáték is.
Wolf's Rain - összesen 30 részes (ebből 4 recap, 22-26. részek, ha jól emlékszem), végig melankolikus, szomorú, de az utolsó 4 rész tényleg nagyon tragikus.
Zankyou no Terror - 11 részes, ez is végig szomorkás, az utolsó rész pedig nagyon szomorú.
A többiek által ajánlottak közül:
AnoHana - ennek minden második részén sírtam
Angel Beats! - első 10 rész vígjáték, kicsi drámával, utolsó 3 dráma, kicsi vígjátékkal
Clannad - ez is hosszabb, második évada a Clannad After Story, összesen 44 részes.
Death Parade - szerintem nem beteg, inkább hihetetlenül elgondolkoztató, és az utolsó 2-3 rész tényleg nagyon szép, a végén én sírtam is.
Mirai Nikki - szerintem ez annyira nem szomorú, vagyis tragikus, de én nem tudtam sajnálni a főhőst, mert szerintem megérdemelt mindent, de nem akarok spoilerezni.
Air - én nagyon nem szeretem ezt az animét, szerintem hihetetlenül unalmas volt, a dráma se jött át, itt is a karakterek miatt, akiket nem tudtam megszeretni. Ettől függetlenül neked lehet, tetszene, de szerintem az Angel Beats! és az AnoHana mérföldekkel jobb.
Gyakorlatilag leírtad az Elfen Lied-et a kérdéseddel :D
Az 100%ban ilyen.
Tokyo Magnitude 8.0 - kedvenc animém dráma kategóriában
Kiseijuu
Kaiba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!