Tudtok szomorú, jó grafikájú animét? :D
:D = egy smiley.
Azért raktam oda mert nem depizni akarok, hanem egy szép, szomorú animét látni. Egy értelmes hozzászólásnak jobban örültem volna :/
Guilty Crown
Akame Ga Kill
Fate/ Zero
Shiki (talan)
From the New World (ez nagyon passzol a leírásnak)
Blood+
Mirai Nikki
Fate/ Zero - Night UBW stb...
//Akame ga killt ha valaki ajánlaná, én nem. SZerintem rém gyenge volt de az is ez a kategória.
Csak azért érdekelt, mi is az az ":D", mert nehezen tudom komolyan venni azt, aki elröhögi a saját kérdését, de azért ne maradj anime nélkül:
Wonderful Days [link]
Angel Beats! (kb. első 10 rész vígjáték, utolsó 3 pedig dráma)
Clannad, Clannad After Story (az első évad még annyira nem drámai, de a második az nagyon szomorú, bár én a végével nem vagyok megbékélve)
Code Geass Hangyaku no Lelouch, Code Geass Hangyaku no Lelouch R2 (nem mondanám, hogy a legszebb grafikájú anime, de a történet lebilincselő, a szereplők szerethetőek és kidolgozottak, a vége pedig elég drámai)
Coppelion (érdekes anime, nekem tetszett, de egy kicsit sok volt benne a sírás. A grafika egyedi, nem tudom megmondani, hogy szép vagy sem)
Ef - a Tale of Memories, Ef - a Tale of Melodies (nekem a második évad dráma szempontjából jobban tetszett. Először egy kicsit unalmas és zavaros volt, de nagyon szépen kidolgozták a történetet)
K (a legszebb grafikájú anime, amit láttam, és a vége nagyon szomorú és drámai volt)
Steins;Gate (az egyik legjobb anime, amit láttam, hihetetlenül jó a történet, a cselekményvezetés, a drámaiság)
Wolf's Rain (utolsó négy részét végig sírtam)
Zankyou no Terror (egyik legjobb a tavalyi szezonból)
"Direkt jó, ha tegyük fel valami főszereplő meg életben marad, szóval vissza tud emlékezni másokra / harcol
ós" - ez szerintem nem azt jelenti, hogy feltétlenül így kell lennie. Egyébként amiket ajánlottam, azok között is van "harcolós" (pl.: Code Geass - mecha), illetve marad életben főszereplő mindegyiknél (kivéve az Angel Beats!, mert az eleve a túlvilágon játszódik). Ha rosszul értelmeztem volna, az meglehet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!