Tokyo Ghoul/Attack on Titan-hoz hasonló animéket tudtok ajánlani?
Code Geass
Ha tetszett a Death Note, na ez olyan, csak mecha csatákkal meg birodalmakkal meg hódítással meg minden. És sokkal királyabb a vége. Legjobb anime a világon. Nem horror jellegű, de full epicnek full epic.
Rainbow (nevelőintézetes)
Elfen Lied
Claymore
Blood+
Shiki
Mirai Nikki
Deadman wodnerland (anime/
manga)
Another (végső állomás feeleng)
Btooom!
Angel Beats! (háát habos-babostank tűnik és mondjuk vicces is, de full dráma, megkönnyeztem :D)
szerintem is nagyon jók az AoT és TG is, életem legjobb animéi :D
Tokyo Ghoul utolsó részét már 4x láttam :D
A Code Geass-t elkezdtem nézni, de ez a robotos cucc nem nekem való. :/ Màsodik válaszoló: Amit ki írtál annak a nagyrészét láttam már.
Amúgy meg a Tokyo Ghoul végén én besírtam (nem szó szerint) az utolsó három perc annyira epick volt, hogy az már fáj. Sajnos az animében nem mondják de ha egy Ghoul megeszik egy másikat akkor erősebb lesz.
Tg hez hasonló:
Pupa
Hellsing Ultimate
Claymore
Another
Neon Genesis Evangelion
AoT hoz hasonló:
Black Bullet
Gantz
Blood-C (bár ez nem nagyon)
Fate/Zero
Ergo Proxy talán még
És még valszeg a Macross
Tokyo ESP.
Ez is, mostani szezonos anime. Már vége lett - 12 részes az egész. Mangában van folytatása, de az animének lesz-e, azt nem tudom.
Csavaros történet, javarészt tini szereplőkkel: Durarara. Nagyon jó, most nézem a 2. évadot. Még ott is tudnak csavarni a történeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!