Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti voltatok már Orlandóban a...

UFÓimádó kérdése:

Ti voltatok már Orlandóban a Harry Potter vidámparkban? Ha igen akkor elmondanátok hogy mik vannak ott és ti miket vettetek?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm!
2014. júl. 25. 01:56
 1/3 anonim ***** válasza:
11%

Persze, fél Budapest odajár hétvégente.

Miért nem a Google-ben keresel rá?

2014. júl. 25. 03:39
 2/3 anonim ***** válasza:
En nem voltam, de egyszer kíváncsiságból utána néztem, ha jól emlékszem meg van építve a roxfort, amit beléphet járni. Meg a játékok főleg inkább olyan szimulálósak, mintha benne lennél a történetben.
2014. júl. 31. 21:38
 3/3 albi99 válasza:
Én voltam nemrég, és bár nem vagyok Harry Potter-rajongó, még engem is lenyűgözött a részletessége, és az egész világ, amit ott felépítettek. Fel van építve az egész Roxfort, az Abszol út, a King's Cross állomás, Roxmorts, és még a Roxfort Expresszel is lehet utazni, minden könyv- és filmbéli üzletbe bemenni, enni, inni, vásárolni, vannak hullámvasutak, az "iskolában" beszélő festmények, szóval egyszerűen minden, amit egy rajongó el tud képzelni, ráadásul két fantasztikus ride is, amit az is élvezhet, akit a film nem is érdekel. Ha még aktuális a kérdés, válaszolok szívesen bővebben is
2015. júl. 2. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!