Ez mit jelent? A Gravity Falls című sorozatban láttam
Figyelt kérdés
Akinek van ötlete az válaszoljon.
[link] wikia. Nocookie. Net/__cb20130813011339/gravityfalls/images/a/af/S1e20_all_maze_page_.png
2014. máj. 28. 17:22
3/5 király kérdés válasza:
Szerintem ez egy térkép és ha ezt követed akkor valamilyen mágikus helyre jutsz, ahol nagyon sok pénz van például.
4/5 anonim válasza:
Ez egy gép tervrajza szerintem. Legalábbis Stan ezt építette meg és be is tudta indítani a végén.
5/5 Lipton18 válasza:
Ez annak a portálnak a tervrajza, amit Stan indít be az évadzáró epizód végén! A bal felső könyvben lévő téglalapban ezt írták, csak titkosírással: "The portal when completed will open a gateway to infinite new worlds and herald a new era in mankind's understanding of the universe. Plus, it will probably get girls to start talking to me finally." (Egy kis angoltudás kell hozzá, de ha nem beszéled annyira a nyelvet, akkor is megérthető nagyjából.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!