Mi a véleményetek az új doktorról? (Doctor who)
én remélem helyrerázza a sorozatot mert matt-nél az egész szépen lassan elkezdett felvenni egy ilyen csillámpóni szintű környezetet, nem tudom nekem is szimpinek tűnik de tényleg nagyon kíváncsi vagyok :D
mellesleg ezt nem tudom hogy most hülyeséget csináltak-e az alkotók vagy csak nem volt jelentkező/megfelelő személy a következő doktorra aki fiatal, mert a sorozat mintha úgy működne mármint a doktor, hogy minél többet élt minél bölcsebb, minél többet regenerálódott annál fiatalabb. :/
Nem hiszem el!
Ne mondjátok már, hogy nektek bejön ez a sorozat.
A története, olyan elcsépelt, hogy az már sértés, feszültség konkrétan nincs benne, mivel a Doktor tekintete folyamatosan garantálja a nézőnek, hogy minden létező problémát meg fog oldani és bármilyen unalmassá teszi is a sorozatot meg is old. Végül pedig technikailag olyan színvonaltalan, hogy az nevetséges, az animációk szánalmasak, a tájak és panorámák konkrétan hülyére veszik a nézőt és a rendezésében is számos hiba van.
Például nem régiben az Animaxon a 6. évad egy epizódjához volt szerencsétlenségem, amiben valamilyen alakváltó úrszökevény jött a földre és amikor jött egy űrhajó, ami őt kereste, akkor kellett rádöbbennem, hogy ez még a Megacápa az óriáskrokodil ellen című ZS kategóriás gyöngyszemnél is hitványabb animációval operál.
Valamint az is elég nevetséges, hogy arra van technológiájuk, hogy a föld teljes telekommunikációja felett átvegyék az irányítást, meg hogy az egész földet elpusztítsák, de arra, hogy a saját ufotesójukat megtalálják arra persze nincs.
Illetve az epizód utolsó harmadában, legalább 30-szor bejátszották az űrfejvadászok iszonyú monoton fenyegetését, miszerint "A 0-ás elítélt hagyja el az ember lakóhelyét, vagy felperzseljük az ember lakóhelyét.", ami egy súlyos írói, avagy rendezői hiba.
Valamint a föld elpusztítását tervezgető ufók jelenléte pusztán abban az egy szem deformált repcsin és a tuc-tuc zenénél is monotonabba hangüzeneten kívül nem volt tetten érhető, ami köszönhető a hihetetlenül alacsony költségvetésnek és a minőségi munkát végző szakemberek nélkülözésének, illetve annak, hogy valamiért a közönség így is megkajálja, nincs igénye a minőségre.
Az animáció tényleg lehetne jobb, pl a darazsas részben elég gagyi volt összevetve egy nagyköltségvetésű hollywoodi filmmel, de hát nincs jobbra pénzük, örüljünk, hogy nem papírból vannak az alienek. A tájakkal amúgy nincs bajom, a nagy részüket Walesben veszik fel és adják el másnak, mert nincs pénzük utazgatni.
A történet meg úgy van megírva, hogy a gyerekeknek is tetsszen, de azért komolyabb dolgok is legyenek benne. Nekem sem tetszett minden rész, például az, amit legelőször láttam. Utána el sem tudtam képzelni, hogy hogy szeretheti valaki, aztán véletlenül megnéztem egy másik részt, és az tetszett, úgyhogy folytattam a nézését.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!