Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van egy kérdésem! Szerintetek...

Van egy kérdésem! Szerintetek ez a 3-m videó egy 10 skálán menyire élvezhető? (bővebben lent)!?!?!

#vicc.sorozat.
2013. júl. 11. 09:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Heló!

Mindbne voltak jó pillanatok. De engedd meg, hogy ne pontozzak, mert 1-2 mondat sokkal többet ér annál...

Az első mosolyogtató volt, de nem végig. A minőége viszont jó volt, ahogy figyeltem, egész korrekt lett a hang a szájmozgáshoz igazítva. Volt egy-két pillanat, ahol már egy tipikus "mosolyogsz és hirtelen megugrik a fejed" elyzet is kialakult, amely később akár nevetésbe is válthatott volna :).

A másodiknál már nevettem is, annyira abszurd ökörség volt :D. Ez tetszett a legjobban amúgy, bára csaj helyett zeirntem választhattál vonla mást is, mert nagyon gyenge a képe a nnak arésznek.

A harmadik egy ötletes kis beszélgetés volt, bár a sok káromkodás már zavart - nem éreztem a legtöbbnnél, hogy bármilyen funkciója is lenne. Ebben a témában is láttam már olyan videót, hogy oda-vissza voltak tőle, aztán egy semmi volt, itt nem ezt éreztem, bár erre is igaz, hogy kb. 5 percig tart aztán megy az emlékezet süllyesztőjébe.

Kellemes pillanatokat tudnak szerezni a videóid. Némi csiszolás és nagyon jók lehetnek. De még így is sokkal hangulatosabbak és több a létjogosultságuk, mint mondjuk az Arc Nélküli Manusnak, ami annyira semmilyen és értékelhetetlen, hogy brrrr... Féltem is, hogy a tiéd is ilyen lesz, de szerencsére - szerencsémre - nem. :)

2013. júl. 11. 09:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm a válaszodat :)
2013. júl. 11. 10:01
 3/5 anonim válasza:
hát olyan 10/9
2013. júl. 13. 11:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Meg kell néznem az összes videódat, ha ez a három képes volt valakinél 10 pontot elérni a 9-ből :DD.
2013. júl. 13. 11:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát na :D
2013. júl. 13. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!