Animések, ti hinnétek egy olyan embernek a fórumon aki azt mondja hogy mangakákkal haverkodik és DJ cége van?
1. Mi az a "mangakákkal"?
2. Mi az, hogy DJ cég?
Nos akkor kezdjük. Mielőtt bárki bármit gondolna. Bár nem mintha érdekelne. Csak unaloműzok itt. Hogy meg lehessen érteni a dolgot, leírom ide a lényeget:
Szüleim üzleti okok miatt kint éltek Fukuoka-ban. Én ott születtem. 14 éves koromtól ezzel akartam foglalkozni, mármint az animanga kategóriával. Ezért is gondoltam egy kiadóra, mert tudtam hogy a "konkrét" munkához (rajzolás/írás) béna vagyok. 17 éves koromban létrehoztam egy doujinshik kiadását segítő kiadót. Ez konkrétan úgy történt, hogy névleg apám alapította és irányította, de csak papíron. Ténylegesen viszont én kezeltem a dolgokat. 18 éves koromban 1 hónapig telefonálgattam Tite Kubo ügynökeinek, hogy hadd hozzak már vele össze egy találkozot egy srácnak. Nagy nehezen belementek, és végül a személyes találkozóig én továbbítottam kettejük között az üzeneteket. Aztán ő felkarolta a fiút, én pedig baráti kapcsolatot kötöttem Kubo-val, és eljártunk gyakran kávézgatni. Nem hiszem hogy ritka lenne a munkakapcsolatokból kialakuló barátság. Aztán ő meg szépen folyamatosan bevezetett a híres mangakák közé mint Mayutan (Shinjō Mayu) és a többiek. Nemrég 22 éves lettem. Fukuoka-nak van egy negyede, ahol rengeteg külföldi lakik, köztük magyarok is. Ezért születésemtől fogva hivatalos ügyeken és iskolán kívül még a szomszédokkal is magyarul beszélhettem (már amelyik magyar volt) Ezért a magyart anyanyelvi szinten művelhettem. A japánt pedig inkább mondanám csak társalgási szintű felsőfokúnak, tehát ez az "épphogynemanyanyelvi". Az üzletemet szeretném nemzetközivé fejleszteni, normál kiadóvá növelni, ezért pár hónapja visszajöttem Magyarországra a tárgyalások miatt.
Ennyi. És akkor most jöjjön az ami nem az élettörténetemhez kapcsolódik. A kérdező barátunk, az a 68%-os emberke aki már egy ideje segít nekem itt az unalmamat űzni, már másodszor teszi fel a kérdést. Egyszer már feltette ezt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok__..
És arányaiban ilyeneket írtak:
"Szerintem elég higgadtan,értelmesen és meggyőzően írt ahhoz hogy elhiggyük"
"Atyám most is kiderült hogy az emberek menyire nem ismerik a másik múltját és miket kijelentenek egymásról...."
"de szerintem hihető a sztori"
"Van pár határon túli ismerősöm, akiknek a szülei a magyart is megtanították anyanyelvi szinten, úgyhogy ezen nem kell fennakadni."
Úgyhogy ez van. És úgy mellesleg. Idézném még egy válaszomat amit neki írtam (ami innentől idézőjeles, az azt jelenti hogy ő írta nekem):
"1: ha igazat mondanál nem győzködtél volna 60 oldalon keresztül " Ki győzködik? Nem győzködlek. Csak elütöm veled azokat a 10 perces unalmaimat. Nem érdekel hogy hiszel-e nekem vagy sem. Csak amikor unatkozgatok, akkor te pont megütöd a minimumot az unaloműzéshez.
"2: ha igazat mondanál egy épkézláb linket tudnál küldeni ."
Én elküldtem a linket. Ezt írtad: "küldj DJ-hez linket amin ott van a "céged" logója vagy akármi" ...A google képkeresőjében biztos van kép a cégem logójáról. Egyelőre nem vagyok a kutyád hogy ugráltass ("adj linket mert azt mondtam"). Belinkeltem az oldalt ahol találhatsz képet a cégemhez kapcsolódóan. Én teljesítettem amit kértél. Ezután keresd meg magad a képet. Ha pedig nem érdekel annyira hogy te magad keresgélj, akkor minek kéred tőlem? Ha annyira nem érdekel hogy nem keresel te magad utána, akkor tőlem se kérj rá bizonyítékot, hisz ha nem érdekel téged akkor minek bizonyítsam? És alapból? Mért akarnám bizonyítani? Megmondtam hogy nem érdekel hogy hisztek-e nekem vagy sem. Az hogy leírtam nektek a fél élettörténetemet, az számomra csak unaloműzés. Az nekem lényegtelen, hogy az olyanok mint te, hisznek-e nekem vagy sem.
"és legfőképp a 3as : ha igazat mondanál nem erre a fórumra járnál ..."
Mért? A kettő nem zárja ki egymást. Ha meglenne a cégem meg amit elmondtam akkor elfoglalt kéne legyek? Az is vagyok! De amikor vannak 10 perces szabadidőim, akkor (hála a gépírás óráknak) gyorsan legépelek ide egy-két választ, és még a többi internetes teendőm elvégzésére is van időm ez alatt. Illetve ha tényleg igaz lenne akkor minek lennék itt? mint mondtam csak unaloműzésből.
A cégemnek nincs weboldala, az éppen készülőben van, csak a maximalizmusom miatt (amit bevallom néha hátránynak tartok, de mégsem tudok rajta változtatni) még legalább egy hónapig nem lesz publikálva.
-------------
-------------
-------------
majd jött tőle egy ilyen: " egy linket sem küldtél még mindig , az hogy a google -t kilinkeled"
És még engem szólt le hogy ellent mondok magamnak. Ő ezt megoldotta egy mondaton belül.
Illetve mivel nagyon nem tetszik neki az a dolog, hogy mivel azt kérte hogy küldjek neki egy linket ahol lehet látni képet doujinshiről amin ott a cégem logója, vagy maga a cég logója, arra elküldtem neki a google képkereső linkjét. Erre csak ennyit:
"A google képkeresőjében lehet találni a cégemhez kapcsolódó dolgot? Igen!
Te azt kérted adjak linket, ahol lehet látni a cégem logóját vagy valamit? Igen!
Arra a kérésre hogy te látni akarod a cégem logóját vagy valami, arra adtam egy olyan linket, ahol van kép a cégem logójáról? Igen!"
És még annyi. Nincs a cégemnek weboldala ez igaz, mert eddig nem tartottam szükségesnek. Akiknek kellett azok a megfelelő kapcsolatokkal megtaláltak. De végülis már készülőben van a weboldal, kb 1 hónap múlva ki lehet majd tenni. Valamiért ez sem tetszik a kérdezőnek. E-mail címet megadtam: hierarchy.publisher@gmail.com
A kiadóm által kiadott doujinshik (anime és manga egyaránt) 1-2 nap múlva lekezdődnek feltöltődni az olyan oldalakra mint animeaddicts, anigo, anidb. Ezt a publikálást egy új magyar dolgozó erőszakolta ki, eddig nem akartam, de úgy látszik szükséges.
Nos ha a kérdező ennyire el akar engem bíráltatni a szemetekben (bár mintha annyira szükséges lenne, hiszen csak pár hétig vagyok már csak itt, ugyanis az ügyvédem jobb mint hittem ezért gyorsabban tudjuk megkötni a szerződéseket) akkor ezen válaszom alapján bíráljatok!
Nagyon rámkattant. De mint mondtam részemről csak unaloműzés. Tetszik a kérdezőnek vagy sem, ez van. Törődjön bele, már csak pár hétig tart.
Az nem ellentmondás, hogy Tite Kubo eljár kávézni. Vagy tán egy mangaka soha az életében nem köthet barátságot? Csakis a munkának kéne élnie? Ez így milyen felfogás már.
És már megint úgy gondolod hogy mindenki nevében beszélsz.
A Föld népessge 2011-ben elérte a 7 milliárdot. (origo-s cikk szerint)
Rajtad kívül még kb 7 milliárd ember él a földön, és csak azért mert a te köreid, az ismerőseid körei, meg az ismerőseid ismerőseinek a körei nem hallottak a dologról, ezért te eldöntötted hogy a többi 7milliárdból sem hallhatott róla senki! Ó hát hogyne -.-"
Te úgy mondogatod hogy "senki nem hallotta csak te", mintha a világ minden egyes emberét a világ összes országában ismernéd!
És egyébként is.
"El jártál kávézgatni egy mangakával ... mert neki pont arra lessz ideje hogy trécseljen veled"
3 szót emelnék ki, ami még takarja azt amit te mondani akarsz: "pont" "hogy" "veled"
Pont hogy velem.....Nem ismered a nevem! Nem ismered az időbeosztásomat! Nem ismered a pontos lakhelyemet! Ne te akard eldönteni, hogy ki köthet velem kapcsolatot, csak azért mert alacsonyabban állok!
"Pont hogy velem.....Nem ismered a nevem! Nem ismered az időbeosztásomat! Nem ismered a pontos lakhelyemet! Ne te akard eldönteni, hogy ki köthet velem kapcsolatot, csak azért mert alacsonyabban állok!"
De azt tudom hogy hazudsz összevissza :D
Nesztek 27es komment : http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
Owned.bb
xĐ és? Nézd már meg a 28-ast is! M-E-G-M-O-N-D-T-A-M! FOGD FEL! Ha valamit nem tudok biztosra, akkor utólagosan, ha jogos, akkor beismerem hogy tévedtem. Kifejtettem hogy a nézettséget ő értelmezte félre. Viszont az első animés infót, és a 175. bekezdésre vonatkozó rész is lereagáltam. Akkor ne csak azt ajánlgasd amivel úgy gondolod hogy nagyon ellenem lehet menni. És úgy egyébként:
"Nesztek 27es komment"
Basszus már megint azt hiszed hogy mindenkinél fentebb vagy. "Nesztek". Ezt a szót a korcs kutyáknak szokták mondani. Annak nézed a válaszolókat? Hát gratulálok -.-"
És egyébként is. Hogy jösz ahhoz hogy azt mond hazudok össze-vissza? Owned? 2 olyan információt emelt ki, amit én magam sem állítottam 100% biztosságra. Az elején sem.
Igen. Felhozta azt a bizonyos 175. bekezdést. De én nem is azt mondtam hogy hivatalos meghatározás szerint mi a cenzúra, hanem azt mondtam, hogy a mangakáknál mi szokott annak számítani.
Kedves kérdező és ahmon!
Engem nem érdekel, hogy igaz- e amit állítotok, de be lehetne fejezni. Engem már rohadtul idegesít, hogy 500 ilyen téma van.
Nincs bizonyíték arra, hogy igaz, de arra sem, hogy nem. Nem is szóltam volna hozzá ehhez, ha már nem lenne legalább 5-6 ilyen kérdés.
Amúgy ahmon: "Okos enged szamár szenved." Ha leírtad egyszer és nem hiszik el az Ő dolguk. Nem kell folyton bizonyítgatnod és leírnod azt a hosszú élettörténeted. Tudod ez innen is gyanús lehet hiszen mindig a hazug védi legjobban a saját "igazát".
Én személy szerint nem teljesen hiszem el a dolgot, de ne mondom, hogy biztos nem igaz. Lehet az.
Nos részemről csak ennyit akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!