Van szinkronos yaoi anime?
Nincs. És ha láttad, hogy már többször is megkérdezték és semmi érdemleges nem jött, akkor gondolod, hogy ide majd fog?
Egyébként ne is legyen. Az kéne mégcsak, hogy ezeket le is szinkronizálják, holott csinálni sem kéne ilyeneket.
Őszintén, mikor kisgyerek voltam, láttam az Animaxon valami animét, amiben 2 meleg srác volt. Habár az nem feltétlenül yaoi sztori volt, de az biztos, hogy ők melegek voltak.
Nagyon rég volt már, mikor adták de még ez évszázadi anime volt. Valahogy 2010 környékén adták. (2008-2012 között talán...)
A történet azt hiszem szelídebb, mint egy yaoi, tehát lehet, hogy inkább shounen-ai volt vagy lehet hogy egyszerűen csak egy anime volt, amiben meleg karakterek is kaptak helyet. Arra már nem emlékszem igazán, hogy ők voltak-e a főszereplő karakterek, de lehet, hogy ők voltak azok.
Viszont, habár nekem jónak tűnt a műsor, de végül nem néztem lányos zavarosban. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!