Bocsi, a kérdés megfogalmazása kicsit félresikeredett. xD
2013. jún. 12. 22:21
2/25 anonim válasza:
18 vagyok, és nem különösebben vonzanak az anime-k.
Csak Naruto és Naruto Shippuuden-t láttam, tudom, hogy a hardcore animések szerint ez nem olyan jó, de én is csak úgy "kiegészítőnek" nézem, különösebben nem tartom jónak, csak vannak benne nagyon jó részek (pl. a Pain elleni harcos részek nagyon tetszettek).
2013. jún. 12. 23:27
3/25 anonim válasza:
Ha a MAL jól számolja , akkor 547 Completed .
19 múltam.
Én inkább most válogatok , szezonálisok közt jó ideje nincs igazán jó anime . Kövi szezonból viszont már van vagy 15 amivel szemezek , plusz lesznek folytatások is amit mindenképp nézek (dxd,Kaminomi,RozenMaiden,SenkiZesshou,Monogatari Series) , meg a Fate/Kaleid nak adok egy esélyt .
2013. jún. 13. 08:51
4/25 ahmon válasza:
22 vagyok, eddig több mint 1500 animét láttam. 6 éves korom óta nézek animéket, és átlagosan egyszerre 1-et, de van hogy 3-4-et is ha arról van szó. Jelenleg 3 animét nézek. Nem szeretem szezonálisan követni, én az animék nézését elkezdtem az első animéktől még régről a Katsudou Shashin-től ami 1907-ben jelent meg,és akkor még borzalmas egy technikával oldották meg, de mgis élvezhető. Én egészen 1907-es animktől követem őket szépen sorba időrendileg. így az az 1500 környéki kevs szám. Egyébként akkor még úgy csinálták, hogy rengeteg képecskét rajzoltak, és mint mikor valaki a füzet sarkába rajzol, és pörgeti a lapokat, ők is így csinálták, és ezeket rátették egy diafilm tekercsre. Nagyon durva volt. Nos én onnantól követem időrendben megjelenés szerint. kivétel ha van valami amit előzetesek alapján tényleg jónak találok, mert akkor azt megnézem (pl: SAO, Ookami to Koushinryuu, stb)
2013. jún. 13. 09:36
5/25 anonim válasza:
(ahmon szavát nem kell komolyan venni , eddig érdekes 20éves volt és japánból jött magyarországra xD ahmon egyébként szerintem regisztrálj újra szedj össze 70% környékét , és rejtsd el a neved , mert az ég világon senki nem fog neked hinni a múltkori "nagy animetanács"-os hülyeséged után!)
2013. jún. 13. 09:46
6/25 anonim válasza:
Három hónap múlva leszek 19 éves és több mint 500-at láttam már. 9-10 éve nézek animéket. Egyszerre kb.4-6 animét nézek és 3-4et követek. :)
2013. jún. 13. 11:09
7/25 Betty-Detty válasza:
Huuu...14 vagyok,6 eves koromban lattam eloszor animet,de komolyabban ugy 3 eve nezem oket(a komolyabb azt jelenti,hogy minden nap nezem XD).Nehez volt ossze szamolni,de szerencsemre animeaddictson meg van minden...eddig 207 animet lattam,es jelenleg is nezek 4et.
Egyszerre 1-2ot szoktam nezni,de mostanaban 6-7et is,foleg azert, mert rengeteg amit nezek,meg most is fut. :)
2013. jún. 13. 15:21
8/25 ahmon válasza:
69%-os...
Sose mondtam 20 évest. mindig azt írtam hogy 21. És képzeld. Az embernek évente egyszer van egy olyan amit úgy hívnak: "születésnap". Nekem ez kereken egy hete volt. 1 hete már 22 vagyok. Űgyhogy azért kicsit gáz ha nem jöttél rá a logikára, hogy valaki 21 éves, majd pár hétre rá pedig már 22, akkor hogy lehetséges ez!
És úgy mellesleg. Szintén nem hiszem, hogy annyira hihetetlen lenne az, hogy valaki úgy kezdett el animézni, hogy a régiekkel kezdte először.
2013. jún. 13. 15:25
9/25 anonim válasza:
Nem csak tudod a múltkori műsorod óta (ugye amit a saofanként leműveltél) nem hisz neked a fórumon kb senki aki látta a topicot.
2013. jún. 13. 15:33
10/25 ahmon válasza:
Azt nem saofanknt műveltem, ugyanis nem vagyok nagy saofan, egyszerűen csak nem szeretem ha hazugnak titulálnak. Ráadásul jogtalanul. Az hogy SZERINTED hihetetlen, azonban a kérdés is amit hülyeségként feltettél, ott is leírták hogy nem hihetetlen a sztori, meg nagy valószínűséggel igaz lehet, stb. És még senki nem hisz? Ha csak nem erőlteted bele a fejbe hogy én hazudok, akkor reálisan látva látja hogy bőségesen igaz lehet amit mondtam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!