Valószínüleg semmikor , az animax a csőd szélén táncol .
Ha érdekel úgy is megnézed felirattal , ha nem ... hát , akkor se vesztesz túl sokat , a 180.rész után elég gyér lett a shippuuden
2013. máj. 23. 22:01
2/9 anonim válasza:
hát nem, mert nagyon jó a shippuuden!
felirattal eredeti nyelven meg még jobb, am szerintem az axn felfogja vásárolni, mert amint most nézem adják a narutot és az axn elég jól áll, de mivel most még csak a negyedik évad (79-104.rész)-nél tartanak..... véleményem szerint még egy jó 3 hónap (vagy több) mire adni fogják.... az 1.-nek van abban igaza, hogyha téll. érdekel akkor felirattal is megnézed
2013. máj. 24. 19:36
3/9 anonim válasza:
Kedves 2-es , még jó hogy mivel animéről beszélünk nincs évadokra bontva ..
Amúgy adhatja a naruto-t az AXN , ha senki sem nézni... aki nézte beleunt az ismétlésekbe vagy elfogadta hogy csak felirattal láthatja.
Maga a naruto teljese az évad, a 220része . Szerintem csak a magyarok olyan buták hogy feldarabolják "évadokra".
2013. máj. 24. 19:45
6/9 anonim válasza:
lehetséges.... mindenesetre azért írtam oda h. 4. évad mert az olvastam ki a fent megadott linkemből
2013. máj. 24. 19:49
7/9 anonim válasza:
Hát, az Animax már biztos nem adja, más csatornák meg nemigen akarnak animéket adni. Az AXN-en is a már korábban az Animaxon lement sorozatokat vetítették, de újakat ők se hoztak be. Lévén, hogy az alapsorozat már vagy másfél éve végig leadásra került, és azóta sincs sehonnan semmi hír a folytatás felől, én nem számítanék arra, hogy valaha is leszinkronizálják.
2013. máj. 26. 20:49
8/9 Kiss Jack válasza:
Én feliratosan nézem viszont sztem sokkal jobb így az elején én is úgy voltam vele h én csak szinkronosan nézem de mostmár látom h így sokkal jobb csak már megnéztem az összeset ami eddig ki jött és így várnom kell néha 1 hetet van mikor 2-őt
2013. nov. 3. 12:30
9/9 anonim válasza:
Talán lesz mert 2011-es volt a naruto 1.része és 9 éve jött ki a shippuuden azaz 2007-ben és csak arra kell várni, hogy valaki elkészítse de az szerintem csak 0.1%
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!