Melyik Artúr király film ez?
Figyelt kérdés
A film elején Artúrt és testvérét elválasztják egymástól. Évekkel később találkoznak, nem ismernek egymásra, le is fekszenek egymással.2013. jan. 26. 21:02
1/3 üreginyul válasza:
Úgy rémlik, ez az eredeti történet része, így bármelyik Artúr királyos filmben lehet. Ebből születik majd Mordred, Artúr pszichopata vérfertőzött fia, akivel megülik egymást egy csatában.
A Merlin c. filmben mindenképp benne van, én azt láttam, de az 2 részes és max a második rész dolgozza fel Artúr pályafutását.
2/3 üreginyul válasza:
Bocs, - MEGÖLIK EGYMÁST -, nem "megülik" :D az egy csöppet már több perverzió a kelleténél. :D
3/3 anonim válasza:
Artúr király és a nők. Szinkronosan nem adták ki, és nagyon nehéz megszerezni! Persze nekem megvan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!