Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik volt ez a sorozat?

Melyik volt ez a sorozat?

Figyelt kérdés

A tv2-n vagy az rtl-en játszották 5 vagy több éve. Voltak benne valamilyen különleges tárgyak (pl. asszem egy buszbérlet is), és egy kulcs. És ez a kulcs egy pasihoz került, aki először még nem tudta mi az, de aztán rájött, hogy ha kinyit vele bármilyen ajtót akkor nem tudom hova kerül. Meg valami réten voltak valami motelszoba féleségek, és egyszer az egyikbe be gurított (asszem egy gördeszkán) egy kamerát és az felvett valami ijesztőt.

Tudom, elég zavaros, de remélem azért felismerhető.

2012. júl. 9. 14:14
 1/5 anonim ***** válasza:
2012. júl. 9. 14:21
 2/5 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi! :D

Már csak annyi a kérdésem, hogy hol tudnám online megnézni vagy letölteni. Ja és az, hogy hány részes? Csak mert a Wikipédia azt írja 3, de valahol meg azt olvasom, hogy 6.

2012. júl. 9. 14:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, honnan tudnád letölteni, szerintem inkább 6 részes lehet, ha jól emlékszem.
2012. júl. 9. 14:43
 4/5 anonim ***** válasza:

itt megtudod nézni :) (a leírás alapján nagyon megtetszett és utánnanéztem :))

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. júl. 9. 23:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi! :D Az első részét már meg is néztem.
2012. júl. 10. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!