Ha egy film 16 év korhatár van rajta, attól még megnézheti egy 11 éves? Sürgős!
Van, ahol beengedik, van ahol nem. Nem lehet előre megmondani, de ilyenkor érdemes előre megkérdezni.
Az más kérdés, hogy a 16-os karika a nyílt szexuális utalások, erőszak és a káromkodások jelzése, ami nem biztos hogy egy 11 évesnek jó példa.
hát erről lehetne vitatkozni.én mikor még kiskölyök voltam még korhatár se volt a filmeknek.tényleg azt néztem ami ment a tévében és semmi bajom nem lett tőle :)
mondjuk vannak tényleg olyan filmek amiket jobb betartani de rengeteg olyan film és műsor van amit nem értek mért adnak korhatárt.
inkább a mai rajzfilmeket kellene betiltani.esküszöm a mai mesék csak butítsák a gyerekeket.
Ez jogos, viszont a korhatár-besorolás csak ajánlás és nem tiltás. Senki nem tiltja meg, hogy nézze, csupán nem ajánlják, mert valószínűleg nem is fogja fel a dolgokat benne.
Mozifüggő, hogy van aki ajánlásként értelmezi, van aki tiltásnak. A pénz nagyobb úr, és a fizető vendégek nem feltétlenül fogják elküldeni, főleg hogy a moziba járók száma sokat csökkent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!