Nanához hasonló animet tudtok?
Figyelt kérdés
Lerhatatlan anime volt a Nana.És nagyon várom a folytatását.De addig is keresek egy hozzá hasonló animét,ami szintúgy az élet nehézségeit tárja fel,az igaz szerelemről és érzésekről szól.Van még ilyen anime egyáltalán?Ilyen hihetetlenül mélyen megfogó anime?Tudnátok ajánlani?2012. jún. 10. 00:48
1/9 timi1999 válasza:
Vampire knight
Paradise Kiss
Reomeo x Juliet
Méz és lóhere
3/9 anonim válasza:
Kaichou wa maid-sama
Guilty Crown
(remélem nem baj ha feliratos)
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:D
2012. jún. 14. 23:23
6/9 anonim válasza:
bocs, én nem tudom, te meddig nézted a nanát, de ha láttad már azt a részt, amiben a hachi gyereke is benne van, akkor nem lesz folytatás. csak mondom, h ne várd...
amúgy
méz és lóhere
hana yori dango
7/9 anonim válasza:
A vampire knight és a Nana egyáltalán nem hasonlítanak ....már bocsi
8/9 anonim válasza:
Még nem lett eldöntve, hogy lesz-e folytatása a Nanának. Állítólag akkor lesz 2. évad, ha a mangát befejezik. De most a manga is áll, úgyhogy ezt még nem lehet tudni.
9/9 anonim válasza:
Sajnos a Nana második évadát már nem adják ki. (5-évre rá válaszolok xddd) Már a manga összes részét el olvastam, és hát ha ennyi ideje hírét nem hallottam annak hogy folytatják , nem fogják sajnos. :/ de animét viszont tudok ajánlani. Kimi no nawa,Kotonawa miha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!