Milyen szomorú filmeket tudtok ajánlani? Ha lehet akkor sírós kutyásat mert azok a kedvenceim.
A sírós kutyás filmektől megváltozok teljesen máshogy viselkedek más a véleményem és csöndes leszek 2-3 napig de jó érzéssek töltenek el ezek a filmek. Nem muszály igaz történetnek lennie, azok általába unalmasak is :(
A Hacsi a leghűségesebb barát volt életem legjobb filmje amit eddig láttam ha kérdeznek egy filmcímet akkor ez jut csak eszembe semmit más.
Oh,a Hacsit akartam írni!:D Nem tudom,te lány vagy-e de én fiú (17) létemre amikor láttam (15 évesen) hosszú percekig bőgtem rajta.
Igazából tudok egyet most nem jut eszembe a címe,majd megkérdezek valakit és elküldöm:D
Ha könyv is jó akkor a Kés a Zajbant ajánlom Patrick NEss-től..igaz abba csak egy jelenet van és végig kell hozzá olvasni a sztorit szóval igazándiból nem éri meg ha csak ezért olvasnád de hátha mégis..:D
Én is a hacsit akartam! Én ezen a rövgd részletén is besírtam:
http://www.youtube.com/watch?v=9xE09-9zU2Q
De a kutyahideg is szomorú :'(
Kutyahideg
Én már egy csomószor láttam és mindig sirtam rajta.
vagy ott van talán az egyik leghíresebb kutyás film a Vadon szava!
meg ugye a híres film amikor a gyerek lelövi a kutyáját mert megharapja egy veszett farkas és a kutya is megveszik
a címe Betyár, a hűséges tolvaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!