Láttátok ezt a filmet "A titok"? És mi a véleményetek róla?
Igen, én nagyon szeretnék hinni benne.
Nem tudom, hogy igaz e.
Nekem eddig még nem működött, de azért, mert képtelen vagyok az utolsó lépésre.
Mindent gyönyörűen el tudok képzelni, meg minden, de amikor azt kellene éreznem, hogy már az enyém, birtokolom, hálás vagyok érte, én azt érzem, hogy mennyire vágyom rá, sóvárgok utána.
És ezt el is mondják a filmben, hogy ez így nem jó.
Nem tudom, hogy csinálhatnám jól. :S
Láttam.
Lehet benne valami, de ez a boldog élethez és a sikerekez édeskevés :)
Első vagyok.
3.-nak: Kérlek áruld el a titkodat, hogy hogyan működik neked.
Köszi.
SZia! Nem a harmadik vagyok de nekem is működött, már egy kérdésnél leírtam, amikor először megtapasztaltam a ahtását:
Reggel elfelejtettem a desodort és a buszon azon keseregtem hoy most egész nap büdös leszek...már láttam előre, hogy milyen kínos lesz....teljes mértékben hittem benne hogy büdös elszek
amikor leszálltam a buszról egy nagy adag cigifüstöt fújtak rám...többaször is....aztán siekrült belelépnem egy kutyagumiba, és bizony bűzlöttem egész nap, többször is kérdezték hogy mi ez a büdös, én meg csak ártatlanul néztem hogy "nem tudom" :D
Szóval így jöttem rá mi az amit érezni kell a vágy teljesüléséhez....
Érezni kell miylen érzés amikor már megtörtént, elhinni, hogy úgy lesz, és már előre kell neki rülni (vagy szomorkodni miatta ahog yén xD )
Szóval elötte én is azt hittem hogy ez baromság, de miután emgtapasztaltam, hgoy milyen hitet kell érezni hozzá, rájöttem hogy csak kevés volt a hitem, nem elég sokszor rágondolni, és örülni neki maximálisan hinni ekll benne, és ez bizony rohadt nehéz, ha nem látjuk, hogy tényleg teljesülhet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!