Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tényleg felárat kell fizetni...

Tényleg felárat kell fizetni a moziban a 3D-s szemüvegért?

Figyelt kérdés

Úgy hallottam, hogy a 3D-s jegyek a nagy mozikban azért drágultak, mert belekalkulálnak egy 3D-s szemüveg árat. Ezt a szemüveget aztán meg lehet tartani a film után.

Igaz ez, tehát kapok egy rosszabb minőségű 3D-s szemüveget pár száz forintos felárért örökbe? Vagy továbbra is odaadják a szemüveget és vissza kell filmnézés után adni?

2011. júl. 13. 10:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Cinema Cityben 150 forinttal több a jegy 3D filmekre. Ez ta szemüveget film előtt megkapod,távozáskor meg ladad!
2011. júl. 13. 10:33
 2/13 anonim ***** válasza:
*leadod
2011. júl. 13. 10:33
 3/13 A kérdező kommentje:
és akkor visszakapom a 150 Ft-ot? (no nem az összeg miatt, hanem mert ha valaki úgyis le akarja nyúlni a szemüveget, nem egy 150ft-os felár tántorítja el...ugyanakkor, ha egy filmnél mindenki befizeti és eltűnik 2-3 szemüveg, azt a sok 150ft-ból tudják pótolni...)
2011. júl. 13. 10:37
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem kapod vissza a pénzt. A jegyár nem a szemüveg okán, hanem a magasabb filmelőállítási költségek miatt nagyobb. Úgy képzeld el, hogy magasabb szolgáltatást kapsz, több pénzért. Pont mint egy autómosó...

A szemüveg ára, amit a moziban kapsz nem a 150 Ft-os kategória :D

2011. júl. 13. 10:42
 5/13 anonim ***** válasza:
azok vannak 15.000Ft is (legalább)
2011. júl. 13. 11:01
 6/13 A kérdező kommentje:

Ezt írja a cinema city honlapja:

3D mozijegy vásárlása esetén egy darab 3D szemüveg vásárlására is sor kerül annak érdekében, hogy meg tudja nézni a filmet 3 dimenzióban. A szemüveg ára 150,- Ft/darab. Amennyiben már rendelkezik olyan Master Image szemüveggel, melyet ebben a moziban vásárolt, úgy azt kérjük, hozza magával annak érdekében, hogy az újabb szemüveg vásárlás költségét elkerülje.

Kizárólag a Cinema City mozihálózat Master Image rendszerben működő, budapesti mozikban vásárolt 3D szemüvegek használhatóak fel.

FONTOS:

Amennyiben a 3D szemüvege lencséje megkarcolódik vagy elszíneződik, ez befolyásolhatja a 3D film élvezetét. Ezekben az esetekben ajánljuk, hogy vásároljon újabb 3D szemüveget amikor mozinkba érkezik.

Kérjük, hogy a 3D szemüveg átvételét követően azonnal ellenőrizzék azt. Mihelyst a 3D szemüvegek használatra kerülnek és/vagy kikerülnek a moziból, a mozi felelőssége ezen szemüvegekért megszűnik.

A 3D szemüvegek nem működnek azon mozikban, amelyek nem ugyanazt a 3D vetítési rendszert használják. A választott filmet csak a mozi személyzete által biztosított 3D szemüveggel tudja megnézni.

Szabadjegyek beváltásakor szükséges lehet a 3D szemüvegek külön megvásárlása.

A fentiek nem vonatkoznak az IMAX 3D előadásokra.

2011. júl. 13. 11:08
 7/13 anonim ***** válasza:
Hát én már voltam 1szer 2szer 3D vetítésen,de ott nem mondtak ilyet hogy meg lehet venni,vagy hasonló. Mindenkinek akinek volt jyege az automata kapott egy szemüveget,a végén meg ahogy jöttünk ki,az ajtóban elvették mindenkitől. Nehezen lehetne sztem sumákolni is elhozni a szemcsit!
2011. júl. 13. 11:23
 8/13 anonim válasza:

A cinema city (aréna)-ban milyen 3d-s szemüveget adnak? Arra célzok, hogy a "régi papír félét, kékes-pirosos színnel, vagy modernebb műanyag darabot?

És azt nem értem, hogy honnan lenne nekünk ide 3d-s szemüveg, ha vissza kell adni amit kapunk?

2011. júl. 17. 10:41
 9/13 anonim ***** válasza:
Szolnokon műanyag szemüvegeket szoktak adni,csak benne a lencsén látszik,hogy az piros-kék. Sztem pesten is így van! :)
2011. júl. 17. 13:32
 10/13 A kérdező kommentje:
No! Voltunk westendben Harry Potter 7/2-t nézni 3d-ben. 150Ft-tal többet kellett fizetni, de kaptunk érte egy műanyag 3d szemüveget, ami kicsit gagyi, de nem papír. Ezt megtarthattuk, s ha legközelebb 3d filmet nézünk, a 150 ft-ot nem kell kifizetnünk, mert van már szemüvegünk (ha pedig mégis kell a szemüveg, értelemszerűen kifizetjük a 150-et).
2011. júl. 18. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!