Van valamilyen filmötletetek?
Nekem van, de nem árulom el, különben meg kéne öljelek plágium miatt. De most megúsztad, mivel a történet túl bonyolult ahhoz, hogy egyetlen hétvége alatt megcsinálhatnád ^^
De lásd, kivel van dolgod, mondok valamit, ami elég nehezen megvalósítható, lássuk, meg tudod-e csinálni.
Egy szuperhős repül New York felett, mikor lenézve meglát egy T-Rex-csordát, ahogy lerombolják a Chrysler-buildinget és Madison Square Gardent. A szuperhős leszáll és alaposan elpáholja a T-Rexeket.
Hétfőn várom a film youtube-linkjét privátban ^^
Két jeti sétál egy tengerparton, mikor váratlanul eléjük ugrik egy flakon Nesteának öltözött férfi:
- Ejjj, a betyár mindenit neki!!! – kiállt fel -. Most jól megleptetek engem!!!
- Menj innen lábvíz!!! – förmed rá az egyik nagylábú -. Nem kívánatos vagy a társaságunkban!!! – mondja, majd hadonászni kezd a mancsával.
Ekkor egy szemét disznó lép a képbe:
- De hát én csak egy szelet szalonnáról álmodoztam! – kiált fel.
- Na, neked aztán meg végképp nem osztottunk lapot, te felvágott!! – exponálja magát most már a másik nagyfejű.
Kedvtelen dulakodás veszi kezdetét, ami kiváló alkalomnak bizonyul arra, hogy a vegán Lochness-i Szörny előugorjon a semmiből, egy hallal a kezében:
- Na de most már ne paráználkodjatok – háborodik fel -, mert meglásd, a pokolban végzi hitvány lelketek!
- Hogy az Ördög vinne el, te halászlé!! – förmed rá a sonka.
- Hogy azaz Elvis!!! – ijed meg az elhagyatott téglagyár, mikor az Ördög feje elé ugrik egy pálmafa tetejéről:
- Há-há-há háááá!!! Most meg vagy!!! – kiált fel hirtelen -. Lelepleztelek, te fegyvercsempész!!!
- De hát én csak egy „zs”-kategóriás hollywoodi színész elsőszülött fia vagyok!!! – mentegetőzik egy zs-kategóriás hollywoodi színész másodszülött fia.
- Hát maga meg hogy kerül ide??!!! – kel versenyre Charlie Chaplin.
- Ezt én is kérdezhetném, maga ostoba!! – vágja rá Dulf Lundgren -. Mit akarnak az én skizofrén harmad szülött unokámtól??
- Nem, nem… az nem úgy van!!! – szólítja meg Franz Beckenbauer a Szuper Máriót…
Ekkor nem vártan eléjük zuhan a hegy tetejéről egy félmeztelen nő, akit üldözőbe vesz az öreg halász:
- Azt kívánom, hogy legyen három szemöldököm!!!
És úgy is lesz…
- Azt kívánom, hogy láb nélkül is tudjak szaladni!!!
És úgy is történik…
- Azt kívánom, hogy Kulka Jánosnak nőjön ki a haja…
De minden varázshatalomnak vannak határai, így hát nőt még egy szemöldöke neki is…
- Majd én!!! – üvölt fel az Ördög, s menten begöndörödött a haja.
- Itt már csak a Jó Isten segíthet – majd Buddha nevét imába foglalják…
- Van egy ötletem!! – szól a rádió -. Vigyük el e gyűrűt, mely mindenek fölött áll a Vámház körút 69.-be!!
- Nem lehet, mert én vagyok az apád, íróasztalának a bal felső fiókja – ad hangot rá Jack Nicholson.
- Na menjünk – sipít a szellő Istvánnak -, s szóródjunk szét a nagyvilágban…
De végül nem így tettek, és boldogan éltek, míg egy pattanásos, csorgónyálú tini, e történet meghökkentő cselekménysorozatán felbuzdulva, meg nem kísérli a lehetetlent, és írástudatlanságának hangot adva szavakba nem önti merővágyait…
Joe Alkesz
Ha meg tudjátok csinálni, akkor csak nyugodtan, ugyanis kb. 15 perc alatt írtam, úgyhogy nem fog hiányozni!! :)
Joe Alkesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!