Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Breaking Bad miről szól, és...

A Breaking Bad miről szól, és milyen?

Figyelt kérdés
(Ismerősöm mondta ,hogy nézzem,mert nagyon pro.)
2011. márc. 14. 23:29
 1/9 Thurston ***** válasza:
Egy kémiaprofról, aki rákos, szeretne valamit a családjára hagyni, ezért elkezd kemikál drokogat gyártani és azokkal üzletelni. Ez így akár unalmasan is hangozhat (engem az alapsztori baromira nem fogott meg), de amúgy tényleg g.ecijó.
2011. márc. 14. 23:43
 2/9 A kérdező kommentje:

oké köszi :D akkor szedek le

Melyik sorozathoz tudod hasonlítani?

2011. márc. 15. 00:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Hasonlítani nem igazán tudnám bármihez, amit láttam. A karakterek kidolgozottsága, színészi teljesítmény a Dexter színvonalához hasonló. Amit mindenki tud, hogy krva jó:)
2011. márc. 15. 00:12
 4/9 A kérdező kommentje:
Dexter a kedvencem!!!!!!!!!!:)
2011. márc. 15. 00:15
 5/9 Thurston ***** válasza:
Ja, nekem is. Ez pedig ahhoz hasonlóan zseniális. Szóval hajrá.
2011. márc. 15. 00:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Én pár nap alatt néztem meg 3 évadot belőle és nagyon várom a következőt.

Dexter számomra még mindig a legjobb,de őt rögtön Mr.White követi! :)

28/L

2011. márc. 15. 07:26
 7/9 A kérdező kommentje:

Én most végeztem az 5. évaddal.Fantasztikus,de a kedvencem a 2. évad.Majdnem lebukott ,és sok dárma volt benne.Zseniális a forgatókönyv,a rendezés,és a színészekről nem is beszélnék.Micheal C. Hall a legjobb.Szerintem sokkal jobb Hugh Laurie-nál is ,ami nagy szó!

A 3. évad annyira nem volt jó.A közepétől lett érdekes az egész.A gond az h már Dexter múltjáról nem nagyon volt szó..

A 4. évad is valami g.ci jó!:D A végén is mekkora csattanó már ,h Harrison is "vérben született" lett.Bár sajnáltam Ritán,végre egy lány akit szeret erre pufff!:S

Most szeretnék szerezni Dexter Pulcsit.Ki is írtam egy kérdést,ha tudjátok akkor segítsetek,bár M.O-on nem hiszem ,h lehet kapni..:(

2011. márc. 15. 17:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Ilyenre gondoltál?

[link]

Nekem is jó volna egy,tuti felvenném,nem érdekelne ki mit mond. :)

28/L

2011. márc. 16. 20:41
 9/9 A kérdező kommentje:

20:41

[link]

de ahogy néztem ott a google-ban ezt találtam még:

[link]

de ku**a jó ez is nem?:)

Engem sem érdekel ki mit mond, hidd el!!:)

2011. márc. 16. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!