Hol, és milyen áron tudok nagysebességű kamerát vásárolni Magyarországon, amivel lassított felvételeket csinálhatok?
Ne akarj ilyet venni, mert nem tudnád megfizetni.
Meg az ilyen felvételhez nem csak kamera kell, hanem lámpák, állványok, számítógép, szoftver, stb, szóval nem egyszerű a készlet és nem is olcsó.
Mindez milliós nagyságrendű tétel.
vagy Magyarországon a StudioTech.
De hidd el, hogy erre nem lesz pénzed, mert a teljes készlet az összes cuccal együtt milliós nagyságrendű, szóval nem szívatni akarlak, meg nem szórakozom veled.
Ráadásul nem is értesz a kezelésükhöz szvsz, tehát ezért is gondolom komolytalannak a kérdést, meg aztán a nemzetközi tendenciának megfelelően akinek professzionális filmtechnikára van szüksége, az nem vásárol, hanem bérel. De az is marha sokba kerül, nézzed csak meg a Sparks oldalát...
Értem, köszi!
De biztos vagyok benne hogy olcsóbban is hozzá lehet jutni, márcsak abból is kiidndulva hogy az uncsitesóm telefonjában puszta extraként van 120 fps-el történő felvételi lehetőség, és már ezzel is látványos videókat tudtunk csinálni.
120 fps az nem lassítás, csak játék. A rendes lassítás minimum 500-1000 fps-től kezdődik.
A komoly technika ennyibe kerül, ezt nem lehet sufnituning-módon megoldani.
Hát persze h játék. Pont e célból kellene. És mondom már ennél is lehet látványos videókat készíteni, szóval örülök hogy ennyire jártas vagy a lilliókat érő cuccok terén, de ezzel az okoskodással nem vittél közelebb a válaszhoz.
ez van
Jelenleg én is ilyen gépet keresek, hasonlóan szórakozás gyanánt.
Van egy Casio digitális fényképezőgép, ami képes 1000fps videófelvételre is és megfizethető az ára: újonnan kb. 120 ezer HUF.
Itt egy link: [link] .
Remélem, tudtam segíteni! Üdv,
Rahmanyinov
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!